Το άλλο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού – Έφτιαξε βασιλόπιτα με τα παιδιά της Θεοτόκου

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα τελευταία δύο χρόνια, όμως δεν έχει σταματήσει στιγμή να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα social media και αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Δούκισσα χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να  μας δείξει μια διαφορετική πλευρά της. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είναι πρέσβειρα του συλλόγου “Μαζί για το Παιδί” και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στον Σύλλογο, προκειμένου να φτιάξει μαζί με τα παιδιά βασιλόπιτα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

“Σήμερα ετοιμάσαμε μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος “Θεοτόκος” @theotokos_foundation, μέλος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” @mazigiatopaidi, την ωραιότερη βασιλόπιτα της ζωής μου! Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς αξίζει στους εκατοντάδες εργαζομένους, τόσο στη Διοίκηση όσο και στην Εκπαίδευση για την προσφορά τους σε αυτά τα υπέροχα παιδιά που φοιτούν, εκπαιδεύονται και δείχνουν σε όλους μας το δρόμο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι! Ως Πρέσβειρα της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” δεσμεύομαι ότι θα εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το σπουδαίο έργο της Ένωσης που όχι μόνο ενώνει, αλλά εμπνέει και κυρίως προσφέρει έμπρακτα και αποτελεσματικά στα παιδιά σε ανάγκη!”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More