Το απίστευτο ξέσπασμα της Στέλλας Μιζεράκη στα social media! Τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της - Video

Το απίστευτο ξέσπασμα της Στέλλας Μιζεράκη στα social media! Τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της – Video | tlife.gr

Η Στέλλα Μιζεράκη έχει περάσει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, το τελευταίο διάστημα. Πριν δύο μήνες περίπου, ο πρώην σύντροφός της Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Συγγρού, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά του. Η ξανθιά καλλονή προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τις ισορροπίες της και να προχωρήσει στη ζωή της, χωρίς ωστόσο να ξεχνά τον δικό της Πάνο! Το βράδυ της Κυριακής, η Στέλλα Μιζεράκη ξέσπασε στα Instagram Stories της, ύστερα από μια πλειάδα αρνητικών σχολίων που δέχεται το τελευταίο διάστημα στα social media…

«Επίσης έχω μια άλλη απορία. Όλοι εσείς που μπαίνετε στα προφίλ άλλων ανθρώπων και βγάζετε την κακία και την αρνητικότητά σας, τα έχετε όλα λυμένα στη ζωή σας και είστε όλοι οι πιο τέλειοι; Δεν έχετε εσείς προβλήματα να ασχοληθείτε; Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας; Γιατί ασχολείστε με τη ζωή των άλλων, όταν δεν σας ενοχλούν; Και ναι μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Αλλά η ελευθερία του λόγου είναι μέχρι εκεί που λέμε τη γνώμη μας χωρίς να προσβάλλουμε τους άλλους. Όταν μιλάμε άσχημα και προσβάλλουμε τους άλλους αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι ξεκάθαρη κακία.

Και πολλοί θα με ρωτήσετε γιατί κάνω αυτά τα stories; Γιατί θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας και γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να μη ζηλεύω και όταν βλέπω ανθρώπους που κάνουν πράγματα που τους αρέσει και να είναι ευτυχισμένοι, να χαίρομαι και εγώ. Γιατί ό,τι ευχόμαστε στους άλλους, η μοίρα, ο Θεός, το συμπάν, τα ακούνε αυτά. Και ό,τι βγάζουμε από μέσα μας προς τους άλλους, είτε θετικό, είτε αρνητικό, αυτό θα έρθει και πάλι σε εμάς. Αυτά από μένα»

Η Στέλλα Μιζεράκη δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να απαντήσει σε όλους όσους την κατακρίνουν…

READ more