Το ArGOODaki αγκάλιασε τα παιδιά 3 ακριτικών νησιών

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, μας ένωσε και πάλι σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης, υλοποιώντας μια ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης αφιερωμένη στα παιδιά των ακριτικών νησιών Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος, κάνοντας την αγάπη, πράξη.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και χάρη στη δυναμική συμμετοχή των πελατών της Goody’s στο νέο έργο, αλλά και την έμπρακτη στήριξη της Blue Star Ferries και του Ομίλου Υγεία, το ArGOODaki κατάφερε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να καλύψει βασικές ανάγκες των παιδιών που κατοικούν στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας.

src=http://images.watchit.gr/?h=600&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/21/goodys/ArGOODaki2.jpg

Η ομάδα της Goody’s, επισκέφθηκε τους Λειψούς, την Ψέριμο και την Τέλενδο για να παραδώσει στα παιδιά των νησιών τα αγαθά που θα διευκολύνουν τη δημιουργική καθημερινότητά τους: ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα είδη εξόπλισαν τα σχολεία των νησιών, ενίσχυσαν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και έφεραν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

src=http://images.watchit.gr/?h=426&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/21/goodys/ArGOODaki3.jpg

Για 12η χρονιά, το ArGOODaki των Goody’s συνεισέφερε ουσιαστικά σε ακόμα ένα έργο αφιερωμένο στα παιδιά και έκανε πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Δες ΕΔΩ το viral video από το ταξίδι του ArGOODaki στα ακριτικά νησιά


Τι είναι το ArGOODaki:

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki των Goody’s, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει προσφέρει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 13 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

src=http://images.watchit.gr/?h=450&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/21/goodys/ArGOODaki4.jpg

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody’s κατέχει την 1η θέση σε όλους τους δείκτες αναγνωρισιμότητας στο βαρόμετρο αναγνωρισιμότητας & Συμπεριφοράς ASBI από το 2006 μέχρι και το 2013. Τα τελευταία χρόνια το Goody’s ArGOODaki έχει πραγματοποιήσει τα εξής έργα:

• Εξοπλισμός ολοκληρωμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
• Εξοπλισμός του Πολυαισθητηριακού χώρου θεραπείας των Αισθήσεων, στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.
• Ανέγερση Παιδικού Σταθμού για παιδιά με προβληματικό περιβάλλον, του σωματείου οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο.
• Εξοπλισμός του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» για τα παιδιά με σοβαρότατα κινητικά και νοητικά προβλήματα.
• Ενίσχυση του Εξοπλισμού της «Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος» με την αγορά ειδικού οχήματος για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες.
• Δημιουργία του κέντρου «Το σπίτι της Μέριμνας» για ψυχολογική στήριξη και φροντίδα σε παιδιά, έφηβους και τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή απώλεια.
• Δημιουργία μιας ομάδας Πρόληψης & Δράσης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», για τη διάγνωση, πρόληψη και υποστήριξη παιδιών σε επιλεγμένα ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας.
• Ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» σε Αθήνα και Πειραιά.
• Συμμετοχή στην ανέγερση σπιτιού φιλοξενίας παιδιών με προβληματικό περιβάλλον, στο Μοσχάτο, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
• Εξοπλισμός τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» .
• Κατασκευή σχολείου και εξοπλισμός των χώρων που ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οικογένειές τους, στον πρώτο Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» .
• Προσφορά τροφίμων για σίτιση 1.000 άπορων παιδιών κάθε μέρα για 1 χρόνο σε συνεργασία με τα ιδρύματα: «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» .
• Βελτίωση της ποιότητας ζωής και κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα νησιά Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος. Ενίσχυση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των παιδιών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δια-δραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Read More

And More