Το ArGOODaki ταξιδεύει και αγκαλιάζει τα παιδιά των ακριτικών νησιών Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος!

Η αγάπη δεν έχει όρια! Ποιος δεν συμφωνεί με αυτό; Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s το αποδεικνύει έμπρακτα και φροντίζει να φτάσει η αγάπη όσο πιο μακριά… Τουλάχιστον μέχρι τα ακριτικά νησιά Ληψοί, Τέλενδος και Ψέριμος!

Το αγαπημένο ArGOODaki της Goody’s αγκαλιάζει τα παιδιά και τους δίνει χαρά με τη νέα εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης. Ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μας ενώνει για 12η χρονιά.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος.


Τέλενδος


Ψέριμος


Λειψοί

Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας.

Όλοι μαζί θα ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών των τριών ακριτικών νησιών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε τρία νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Εμείς, εδώ στα γραφεία του TLIFE αποκτήσαμε νέο φιλαράκι με το γεύμα μας, το παραπάνω λιονταράκι! Η χαρά με τη νέα άφιξη έγινε μεγαλύτερη γνωρίζοντας ότι έτσι προσφέρουμε και βοηθάμε, ειδικά τώρα που είναι Χριστούγεννα, τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Read More

And More