Το ατύχημα της Ρούλας στο πλατώ!

Το ατύχημα της Ρούλας στο πλατώ! | tlife.gr

Ένα ατύχημα αναστάτωσε την παραγωγή του Greek Idol. Θύμα η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Τι συνέβη όμως;

Χθες, Κυριακή, κατά την διάρκεια των προβών του show, η Ρούλα Κορομηλά παραπάτησε σε κάποιο σημείο του σκηνικού με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της.

Αν και στην αρχή επικράτησε μεγάλη ανησυχία, τελικά η ίδια η Ρούλα καθησύχασε τους συνεργάτες της λέγοντας τους ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, παρά ένα στραμπούληγμα.

Έτσι λοιπόν, σήμερα η Ρούλα Κορομηλά θα εμφανιστεί κανονικά στο «Greek Idol» αλλά με «δεμένο» το πόδι της. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα εμφανιστεί! Το πώς παραμένει άγνωστο, καθώς αν και μιλάμε για στραμπύληγμα δεν πρέπει να κουράζει το πόδι της!

Για τη Ρούλα Κορομηλά αυτό ήταν το δεύτερο ατύχημα που είχε η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια του Greek idol. Σύμφωνα με πληροφορίες του TL!fe η Ρούλα την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια του Live χτύπησε πάλι το πόδι της, καθώς σε μια στιγμή που είχαν σβήσει τα φώτα στο πλατό, οι δύο μεγάλες οθόνες LED έκλεισαν πιάνοντας το πόδι της…

Σαν σωστή επαγγελματίας, στον αέρα της εκπομπής δεν άφησε να φανεί τίποτα παρά τους πόνους που ένοιωθε. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα…

READ more