To Backstage του “Dancing with the stars”!

Κυριακή απόγευμα και όλοι οι χορευτές είναι στις θέσεις τους στα studios Κάππα. Μπορεί να ήταν μία πολύ καλή και ηλιόλουστη μέρα έξω αλλά η διάθεση ήταν πολύ ανεβασμένη εκεί μέσα!

Όλοι οι διάσημοι που συμμετέχουν έδειχναν να είναι πολύ ανεβασμένοι και είχαν δημιουργήσει απίστευτο κλίμα, κάνοντας την παρέα τους πολύ ευχάριστη.

Η Ευγενία Μανωλίδου κοιτάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στον καθρέφτη, πριν την εμφάνισή της.

Όχι η Ματθίλντη Μαγγίρα δεν σηκώνει τα χέρια επειδή αγανάκτησε με την Ευγενία Μανωλίδου. Όσο και αν τα δημοσιεύματα επιμένουν πως οι δύο πρωταγωνίστριες του “Dancing with the stars” βρίσκονται στα… μαχαίρια, εκείνες απέδειξαν πως έχουν φιλικές σχέσεις…

Η Ζέτα Μακρυπούλια λίγα λεπτά πριν αρχίσει το show και πηγαίνει προς το πλατό. Φανερά ευδιάθετη, καλησπέρισε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, ενώ στα διαλείμματα επικοινωνούσε συνεχώς με το κοντρόλ για την ροή του show.

Ένας καλός αθλητής ξέρει ότι πριν από κάθε άσκηση χρειάζεται το απαραίτητο ζέσταμα. Αυτό λοιπόν έκανε και ο Μιχάλης Ζαμπίδης αρκετή ώρα πριν εμφανιστεί και ξεσηκώσει τους πάντες με το χορευτικό του ταπεραμέντο.

Μπορεί να ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Show, αλλά τίποτα δεν εμπόδισε την Πατρίτσια Περιστέρι – Μιλκ να διασκεδάσει ως την τελευταία της στιγμή την εμπειρία της στο παιχνίδι. Εδώ σε ρόλο ρεπόρτερ “ανακρίνει” τον Δημήτρη Βλάχο.

Όσο προχωράει η ώρα, η κούραση που νιώθουν οι παίκτες είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και φροντίζουν να κάτσουν αναπαυτικά και να… “ξεκλέψουν” λίγες ώρες ξεκούρασης. Όπως έκανε η Ευγενία Μανωλίδου.

Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο αυστηρός κριτής του “Dancing with the stars”. Ο Γιάννης Λάτσιος όμως κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων δεν σταματούσε να χαμογελά, να συζητά με τους υπόλοιπους κριτές ακόμα και με το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο για να παρακολουθήσει από κοντά το Dancing.

Ο πίνακας στο green room, οπού σημειώνονται οι βαθμολογίες για να μπορούν να δουν οι διαγωνιζόμενοι την κατάταξη τους στην βαθμολογία των κριτών.

Φωκάς Ευαγγελινός και Δημήτρης Βλάχος, συζητούν για την προσπάθεια του ηθοποιού. Γιατί δεν κάνουμε μόνο κριτική αλλά συμβουλεύουμε κιόλας!!!

Σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι μετά την εμφάνιση τους έπαιρναν το κινητό και επικοινωνούσαν με τα κοντινά τους πρόσωπα για να ακούσουν την κριτική τους. Όπως η Έρικα Πρεζεράκου και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Το show τελείωσε. Η Ευγενία Μανωλίδου με την βοήθεια της ηχολήπτριας βγάζει το μικρόφωνο της.


Read More

And More