To Beat Buzzer του Γιώργου Μαυρίδη μετακομίζει

Το Beat Buzzer έχει ξεκινήσει το ταξίδι του στο τηλεοπτικό αέρα από τις τα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το project έχει έρθει να φέρει έναν αέρα από το εξωτερικό με τον Γιώργο Μαυρίδη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ο πρώην παίκτης του Nomads ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή σε ένα concept που ο ίδιος πρότεινε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όσο η σεζόν όμως προχωρά και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενισχύεται γίνονται αλλαγές στις ώρες και τις ημέρες προβολής των προγραμμάτων. Έτσι, το Beat Buzzer “μετακομίζει” κάθε Κυριακή στις 23:45.

Η εκπομπή έχει φιλανθρωπική χροιά. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα παιχνίδια των παικτών διατίθεται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.

Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή

Oι «Τhe Wixers», Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νίκος Ράπτης αλλά και ο Γιώργος Λέντζας λίγο πριν φύγει για το «Nomads – Μαδαγασκάρη» επιβιβάζονται στο αμάξι του Beat Buzzer και η… παράνοια αρχίζει.

Όλοι για έναν και… ο καθένας για τον εαυτό του σε κάθε δοκιμασία του νέου επεισοδίου του Beat Buzzer. Ο Γιώργος Μαυρίδης θα είναι και σε αυτό το επεισόδιο ο οδηγός μας στην τρέλα.

Στο Beat Buzzer πρωταγωνιστούν το κέφι και η τρέλα. Σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 καλεσμένοι του κάνουν βόλτες μετά μουσικής. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις παίκτες πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου αλλά και να ξεπερνούν τις δοκιμασίες που ο Γιώργος τους βάζει…

Συντελεστές εκπομπής:

Παραγωγή: Queen Molly productions

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μαυρίδης / Γιάννης Κελίδης Terra

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κρητικού

Κάμερες – post production: Γιάννης Κελίδης Terra/ Μαρία Κρητικού

Drones: Θοδωρής Πλακίδης

Ηχοληψία: Σίμος Λαζαρίδης

Παρουσίαση: Γιώργος Μαυρίδης

Read More

And More