To “Big Brother” ξανά στην ελληνική τηλεόραση !

Η τηλεοπτική επιστροφή του “Big Brother” ήταν ένα θέμα που εδώ και καιρό ακουγόταν και γραφόταν στα περιοδικά και στις εφημερίδες. Απο τις αρχές του καλοκαιριού συγκεκριμένα μας …προέκυψε και έγινε πολύς λόγος, γιατί ξαφνικά την τηλεοπτική επανέκδοσή του την διεκδίκησαν με πάθος και ο ΑΝΤ1, αλλά και ο Alpha.

And the winner is …Alpha ! Nαι, το κανάλι της Κάντζας τελικά είναι αυτό που κέρδισε τον “Μεγάλο Αδελφό”. Αποτέλεσμα ; Το “Big Brother” επιστρέφει απο τον Οκτώβρη στους δέκτες μας για να μας ξανά βάλει όλους , στο τριπάκι της …κλειδαρότρυπας !

Τυχαίο ; Δεν νομίζω… Να μου το θυμηθείτε, όλα τα ριάλιτι θα βγουν απο τα συρτάρια ,απο την στιγμή που …κρίση είναι και δεν θα περάσει και δεν κοστίζουν, άρα συμφέρουν τρελά τα κανάλια.

Ετσι, σας παρουσιάζουμε το επίσημο δελτίο τύπου που μας έστελε το κανάλι, για να ανακοινώσει και τον τρόπο συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενοιυς που είναι πανέτοιμοι να πιάσουν …καναπέ γωνία !

“…Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο έρχεται και πάλι στην Ελλάδα… και η περιπέτεια ξεκινάει στον ALPHA! Το «BigBrother» επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί! Ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό!
Περιπέτεια χωρίς όρια, μεγάλα μυστικά, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, παίκτες σε ετοιμότητα, αισθήσεις σε εγρήγορση!
Το μεγαλύτερο reality show όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, έρχεται στον Alpha για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, να μας συγκινήσει και να μας παρασύρει στο μοναδικό ‘ταξίδι’ του!
14 παίκτες…
12 εβδομάδες…
για να κερδίσουν μέχρι 200.000 ευρώ!
Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει τον Οκτώβριο στον Alpha! Άνθρωποι που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους με κέρδος εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια μοναδική διαδρομή 12 εβδομάδων πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα!
Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα! Ένα ξεχωριστό «BigBrother» …γεμάτο περιπέτειες και μυστικά!
Εσύ που είσαι άνω των 18, από Ελλάδα και Κύπρο, και θέλεις να γνωρίσεις την αληθινή περιπέτεια, εσύ που θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και να έρθεις αντιμέτωπος με μοναδικές εμπειρίες, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο νέο «Big Brother» του Alpha!
Τηλεφώνησε στο 212 212 8000 ή στείλε sms στο 19400 γράφοντας BB κενό και το ονοματεπώνυμο σου ή μπες το site του Alpha www.alphatv.gr
Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Μπες και εσύ στην περιπέτεια, δήλωσε τώρα συμμετοχή… και ζήσε την εμπειρία !…”

Read More

And More