Το Black Duck Multiplarte έφερε για άλλη μια χρονιά τα Χριστούγεννα στην πόλη!

Πώς συνειδητοποιείς ότι τα Χριστούγεννα ήρθαν στην πόλη; Όταν το πιο σκανταλιάρικο στέκι της Χρήστου Λαδά φοράει… τα καλά του και υποδέχεται την σεζόν με τον πιο ευρηματικό, λαχταριστό και αγαπησιάρικο τρόπο! Φέτος, λοιπόν, ετοιμάσου να περάσεις για 10η συνεχόμενη χρονιά τα Χριστούγεννά σου παρέα με τις “μαύρες πάπιες”, αφού είμαστε όλοι καλεσμένοι στην ζεστή φωλιά του Black Duck Multiplarte!

Τα πάντα “φωνάζουν” Christmas spirit στο Black Duck Multiplarte, με τον χώρο να πλημμυρίζει χρώματα, φώτα, μουσικές και comforting αρώματα από το πρωί έως αργά το βράδυ! Είτε ξεκινήσεις την ημέρα σου εκεί, με έναν μυρωδάτο καφέ από εκλεκτά χαρμάνια, είτε αποφασίσεις να “πεταχτείς” από το γραφείο για ένα χορταστικό lunch break ή να κάνεις ένα σύντομο διάλειμμα από την αναζήτηση δώρων για τους αγαπημένους σου, ώστε να απολαύσεις μια βελουτέ σούπα κολοκύθας με κάστανο, πάντως ολόκληρη η ημέρα σου μπορεί να γεμίσει μαγικές στιγμές στο αγαπημένο σου στέκι! Και οι νύχτες, όμως, αποκτούν διαφορετική νότα στο Black Duck, αφού τα aperitif και τα cocktail θα ομορφαίνουν τα βράδια του Δεκεμβρίου ή θα τα κάνουν ακόμη πιο ρομαντικά πλάι στις μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργίες ενός εκρηκτικού δείπνου! Και μία προσωπική παράκληση: μην ξεχάσεις να γευτείς την μαγεία σε ένα ποτήρι, δοκιμάζοντας το εκπληκτικό Gluhwein, το ζεστό κρασί με γλυκά μπαχαρικά, σήμα-κατατεθέν των γιορτών!

 

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή! Βλέπεις, οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Ο Chef και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει από τώρα ένα εντυπωσιακό μενού έξι πιάτων, ενώ η εκλεκτή λίστα κρασιών από τον Ελληνικό αμπελώνα θα συντροφεύσει με ιδανικό τρόπο κάθε εκλεπτυσμένη μπουκιά σου! Όσο για την μουσική… επένδυση των ρεβεγιόν, τα ηνία αναλαμβάνει η Βικτώρια Ταγκούλη πλάι στο πιάνο του Χρήστου Θεοδώρου, που υπόσχονται να “απογειώσουν” τις δύο μαγικές βραδιές φέρνοντας στο Black Duck Multiplarte μερικές από τις πιο iconic γυναικείες ερμηνείες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Και όπως ήδη έχεις μαντέψει, μετά τα live το πάρτι θα συνεχιστεί στο bar μέχρι το επόμενο πρωί!

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού ο Δεκέμβριος έφερε μαζί του και μια ακόμη προσάρτηση στο αγαπημένο all-day μαγαζί του κέντρου, με το εργαστήρι τέχνης και δημιουργίας Black Duck Atelier! Άλλωστε, η πρώτη έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες, ρούχα υψηλής ραπτικής, φωτιστικά, μαξιλάρια, κοσμήματα, κατασκευές και πρωτότυπα δώρα είναι στα σκαριά και θα ανοίξει τις πόρτες της στα μέσα του μήνα!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ακόμα αν ξεκίνησαν οι γιορτές, τότε οι “μαύρες πάπιες” της Αθήνας είναι εδώ για να σε οδηγήσουν στην καρδιά των Χριστουγέννων!

Για να δεις το μενού των ρεβεγιόν, αλλά και όλα τα info που ψάχνεις, μπες στο www.blackduck.gr!