Το CareMarket φέρνει τα ψώνια σπίτι σας

O ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος για όλους μας, άρα πολύτιμος. Θέλεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για μια βόλτα αλλά προηγούνται οι υποχρεώσεις… Έτσι καλείσαι να αποφασίσεις: ξεκούραση ή ταλαιπωρία στο SuperMarket; Το δίλημμα αυτό πλέον δεν υπάρχει. Το CareMarket σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίσεις τα ψώνια της εβδομάδας ή του μήνα, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Κέρδισε χρόνο και χρήμα ψωνίζοντας online όπως ήδη κάνουν χιλιάδες χρήστες μας κάθε μήνα.

Αντί να κάνετε τη λίστα με τα ψώνια σας και να τρέχετε στο κατάστημα, μπορείτε να κάνετε τη λίστα σας και να ψωνίσουμε εμείς για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τον υπολογιστή σας και να επιλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεται ένα νοικοκυριό.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

– Κερδίζετε χρόνο για να κάνετε τη βόλτα σας ή να πιείτε ένα καφέ με την παρέα σας ή να πάτε βόλτα με την οικογένειά σας.
– Κερδίζετε πολλά χρήματα ψωνίζοντας μόνο ότι χρειάζεστε και επωφελείστε από τις μοναδικές, καθημερινές προσφορές μας που φθάνουν μέχρι και το 50% σε επιλεγμένα προϊόντα.
– Γλιτώνετε το κουβάλημα προϊόντων με μεγάλο βάρος (νερά, αναψυκτικά, μπύρες, χυμοί, απορρυπαντικά κτλ)
– Γλιτώνετε τις ουρές στα ταμεία το Σάββατο
– Γλιτώνετε την ταλαιπωρία μέσα στις ζέστες του ελληνικού καλοκαιριού

Η οικονομική συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και τα ψώνια του super market, ένα βασικό και μεγάλο έξοδο για όλους. Με την CareMarket έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εκμεταλλευόμενοι πολλές και μεγάλες καθημερινές προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Οι προσφορές μας αφορούν στο βασικό καλάθι αγορά ενός νοικοκυριού και εάν επιλέξετε δέκα από αυτές θα έχετε εξοικονομήσει κάθε φορά που ψωνίζετε από 5-15 ευρώ. Εάν οι αγορές σας είναι τακτικές τότε μπορεί να γλιτώσετε 30-50 ευρώ το μήνα ή 400-600 ευρώ το χρόνο!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 12000 διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σας και εμείς, αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας, τα παραδίδουμε στο σπίτι στο χρονικό πλαίσιο που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα σας συσκευάζονται προσεκτικά από τους ανθρώπους μας, μπαίνουν σε ειδικά κιβώτια, φορτώνονται στα φορτηγά ψυγεία μας και παραδίδονται στην κουζίνα σας.

Ψωνίστε από το σπίτι, το γραφείο, ακόμα και από τον δρόμο (μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας) χρησιμοποιώντας όποιον τρόπο πληρωμής εσείς επιθυμείτε!

Read More

And More