Το Chicago έρχεται να μας… ξεσηκώσει! Δες φωτογραφίες από τις πρόβες

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ που έσπασε ταμεία στο Hollywood έρχεται και στην Ελλάδα! Το Chicago θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου στο Παλλάς και αναμένεται να μας καθηλώσει…

Το TLIFE βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην παρουσίαση του αγαπημένου μιούζικαλ του 1975 που έχει μείνει στην ιστορία του αμερικάνικου και παγκόσμιου θεάτρου και τώρα σου δίνουμε μία γεύση από την παράσταση!

Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη ενώ συμμετέχει ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα. Συμμετέχουν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές και δεκαμελής ορχήστρα.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες του μιούζικαλ:

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έριξε την Σμαράγδα Καρύδη στο… κρεβάτι!


Η επιβλητική Μαρινέλλα


Η super sexy Σμαράγδα


Ο ταλαντούχος Αντώνης Λουδάρος


Η Αντιγόνη Ψυχράμη


Η Δήμητρα Σιγάλα


Η rock εμφάνιση της Τάνιας Τρύπη


Μία από τις σκηνές της παράστασης


Ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του έργου


Στην παράσταση συμμετέχουν πολλοί ηθοποιοί και χορευτές


Μουσική, χορός και τραγούδι…

Λίγα λόγα για το έργο
“Chicago”! Μία αυθεντική “τζαζ” ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη “δικαιοσύνη”, “τον κρατικό φαρισαϊσμό” αλλά και τη “μίζα” κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές!

Read More

And More