To… δάκρυ – κονσέρβα της Ελένης και το επτασφράγιστο μυστικό του Alpha!

Πως γίνεται την ώρα του μεγάλου φινάλε και ενώ… σπαράζει υποτίθεται η καρδιά σου για το “αντίο” που πρέπει να πεις στον κόσμο, την ίδια στιγμή να βρίσκεσαι αμέριμνη στα Αχλα και να κάνεις τις… απλωτές σου; Μωρέ όλα γίνονται στον μαγικό κόσμο της tvίτσας μας και έμελλε να γίνει κι αυτό…

Ναι, έμελλε να παρακολουθήσουμε σε… κονσέρβα τον φετινό αποχαιρετισμό της Ελένης, στο κλείσιμο της εκπομπής της για φέτος. Τι… κόμψο, τι… υπεύθυνο, τι… ειλικρινές… Αλλά τι να κάνεις; Οπου φύγει-φύγει το Ελενάκι… Οι τάσεις φυγείς της δε αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο μεγάλες, που προσπέρασαν ακόμα και την επιθυμία – και άρα και επαγγελματική της υποχρέωση – να βγει η “Ελένη” της στον αέρα μέχρι τις αρχές Ιουλίου και να μην μας αποχαιρετήσει τον Ιούνιο.

Ετσι, το κανάλι μπορεί να είχε τον συγκεκριμένο προγραμματισμό, όμως, η ξανθιά παρουσιάστρια είχε τον δικό της και εννοείται πως κανείς δεν αλλάζει τα σχέδια της Ελένης.

Αποτέλεσμα; Την ώρα που η Ελένη έκανε αμέριμνη τα μαλλιά της κοτσιδάκια στις ακροθαλασσιές (ανέβασε άλλωστε και σχετικές φωτό στα social media) έπεφτε η αυλαία της εκπομπής της, όπου κατά τα άλλα την βλέπαμε κατασυγκινημένη να μας αποχωρίζεται και μόλις και μετά βίας να συγκρατεί τα δάκρυά της, ενώ ουσιαστικά μας είχε πει το… “Αντε γεια”, εδώ και μέρες ! Μιλάμε για τέτοια τηλεοπτική… ειλικρίνεια.

Ναι, μετά από περίπου είκοσι χρόνια πορείας, το έκανε κι αυτή η Ελένη η Μεγαλοπρεπής που δεν έχει μάθει κανείς να της χαλάει τα χατίρια. Αποφάσισε να βγάλει στον αέρα το φινάλε – την πιο σημαντική ίσως μέρα του χρόνου για έναν παρουσιαστή – κονσέρβα. Ετσι, είχαμε κονσέρβα την συγκίνηση, κονσέρβα το δάκρυ, κονσέρβα και τα λόγια αγάπης…

Απο την άλλη μεριά θα μου πείτε και τι σε νοιάζει; Οι κονσέρβες έχουν και…. συντηρητικά και διατηρούνται fresh και παραπάνω! Σωστό κι αυτό δεν το είχα σκεφτεί…

Αν είναι έτσι ,όμως, και τίποτα πια δεν έχει σημασία στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης, (αν και μάλλον όλα έχουν την σημασία τους, γι ΄αυτό και το φινάλε – κονσέρβα ήταν το επτασφράγιστο μυστικό του καναλιού) αν δεν αδειάζει από Οκτώβρη ας μην βιαστεί να επιστρέψει, ας μας στείλει την έναρξη της εκπομπής της κονσέρβα και τα λέμε, δεν χανόμαστε!

ΥΓ : Μέχρι τώρα ήξερα, πως οι ζωντανές εκπομπές βγαίνουν στον αέρα μαγνητοσκοπημένες, μόνο σε περίπτωση που πέσει ο… ουρανός στο κεφάλι του παρουσιαστή. Αλλα μάλλον έφτασε η ώρα να ακολουθήσω τα νέα δεδομένα της εποχής.

Read More

And More