Το “Dancing” από την TV, τώρα και στο κινητό σου !

Τώρα, ο χορός δεν σταματά ποτέ ! Το “Dancing with the stars” σπάει τα… τηλεοπτικά σύνορα και συνεχίζεται στο κινητό σου ! Αν είσαστε τρελοί fans του πολυσυζητημένου σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, μπορείτε να πληροφορείστε τα πάντα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ! Τι σου κάνει η τεχνολογία ε ;

Μπορείτε ,λοιπόν, να κατεβάσετε το officialapplication του DWTS στο κινητό σας και πολύ απλά να έρθετε πιο κοντά στα βήματα των αγαπημένων σας αστεριών!

Όποιο κινητό κι αν έχετε, το μόνο που χρειάζεται είναι java και σύνδεση στο Ίντερνετ. Με το Application του DWTS θα είσαστε συνεχώς ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο απόλυτο χορευτικό σόου, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ετσι, θα μπορείτε να στείλετε μήνυμα στα αγαπημένα σας αστέρια, να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, να μάθετε πληροφορίες για όλους τους αγαπημένους σας συμμετέχοντες.

Μόλις κατεβάσετε το app, αυτόματα θα έχετε και το δικό σας, προσωπικό, MyPage (http://www.antenna.gr/tv/dancingwiththestars/mobile) από όπου θα μπορείτε να ψηφίζετε, να βλέπετε τα νέα από τις σελίδες του “Dancing with the stars” σε Facebook και Twitter, και να παρακολουθείτε τις ψήφους σας και τη βαθμολογία σας στο DWTS Trivia.

Είσαι fan του “Dancing with the Stars” ; Μάθε τα πάντα για την αγαπημένη σου εκπομπή, όπου κι αν βρίσκεσαι, ότι κι αν κάνεις!

Read More

And More