Site icon TLIFE

Το διάσημο μοντέλο έχει περισσότερη κυτταρίτιδα και από μια 56χρονη!

Δες το “πείραμα” που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση! Μήπως πιστεύεις ότι έχεις πολύ κυτταρίτιδα και ντρέπεσαι να βγεις στην παραλία; Αν δεις προσεκτικά την φωτογραφία μάλλον θα αλλάξεις γνώμη και δεν θα βλέπεις τον εαυτό σου με τόση…κυτταρίτιδα..Το ήξερες ότι ακόμα και τα μοντέλα έχουν και ίσως περισσότερη από εσένα;
Η “Daily mail” πήρε 4 καθημερινές γυναίκες ανάμεσα στις ηλικίες 26 με 56 και τους έβαλε ακριβώς τα ίδια ρούχα που φόρεσε η Kate Moss στην τελευταία της επίδειξη. Μια από αυτές τις γυναίκες που βλέπεις είναι 56 ετών! μια 26 και μια είναι η Kate Moss! Μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η Kate Moss;

Nαι μάλλον το μάντεψες… Είναι πίστευτο κι όμως αληθινό! Το διάσημο μοντέλο είναι η τρίτη στη σειρά και φαίνεται να έχει την περισσότερη κυτταρίτιδα από όλες! Ακόμα και από την 56χρονη. Δες την φωτογραφία της Kate και σύγκρινέ την με τις υπόλοιπες γυναίκες!

Η πρώτη κυρία στην φωτογραφία είναι η Valerie Burns και είναι 56 ετών. Είναι παντρεμένη και έχει κάνει 4 γιους. Ο πρώτος είναι σε ηλικία 30 ετών, ο δεύτερος είναι 27 ετών, ο τρίτος 26 ετών και ο τέταρτος 23 ετών.

Η δεύτερη κυρία είναι η Heather Pope και είναι 40 ετών. Είναι 8 χρόνια με τον σύντροφό της και έχει μια κόρη 9 ετών.

Η τρίτη κυρία είναι η Tannita Davies και είναι 32 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Ben και έχει δύο παιδιά μαζί του. Τον George που είναι 3 ετών και την Molly που είναι 1 χρονών.

Η τέταρτη κυρία στην φωτογραφία είναι η Sarah Skyte και είναι 26 ετών. Παρόλο που είναι πιο γεμάτη από τις υπόλοιπες, έχει την λιγότερη κυτταρίτιδα!

© 2024 tlife.gr