«Το δικό μας σινεμά»: Η Δέσποινα Βανδή έλαμψε στην πρεμιέρα της! [pics]

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως.

Η πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται την ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955, όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν τη μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά τη δεκαετία του ’70.

Στο νέο θεατρικό μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή,Παύλος ΧαϊκάληςΚώστας Κόκλας, Κατερίνα ΛέχουΜέμος ΜπεγνήςΓιώργος ΧρανιώτηςΣύλβια ΔελικούραΠαρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα ΡοζάκηΓιώργος ΤσούρμαςΓιάννης Ρούσος, Δημήτρης Γαλάνης, ενώ σε ξεχωριστούς ρόλους εμφανίζονται η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε για δύο χρόνια να εντυπωσιάσει το θεατρικό κοινό και να αποσπάσει θετικές κριτικές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά», η αγαπημένη καλλιτέχνης τραγουδά και παίζει ταυτόχρονα στη σκηνή, γεγονός που της δημιουργεί για ακόμα μία φορά μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί μία πρόκληση για εκείνη. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Δέσποινα Βανδή αλλάζει τριάντα κοστούμια, παρουσιάζει μοναδικές χορογραφίες και ανταποκρίνεται άψογα ως ηθοποιός στις απαιτήσεις του έργου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Δέσποινα Βανδή… επί τω έργω, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Με το ταμπεραμέντο και έμφυτο ταλέντο της -όπως αποδεικνύεται- στην υποκριτική, απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή, αλλά και κατά τη διάρκεια της υπόκλισής της, όπου ήταν φανερά συγκινημένη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More