Το δώρο - έκπληξη που έκανε την Ρούλα να κοκκινίσει!

Το δώρο – έκπληξη που έκανε την Ρούλα να κοκκινίσει! | tlife.gr

Στο δεύτερο live του Greek Idol, η Ρούλα Κορομηλά είχε να αντιμετωπίσει τις πλάκες των παικτών. Μόνο που μία από αυτές την έκανε να…κοκκινίσει!

Ο Χρήστος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι λόγω της σωματικής του διάπλασης αλλά και λόγω της…δουλειάς του. Όπως είχε αποκαλύψει στο πρώτο live δουλεύει στην λαϊκή πουλώντας στηθόδεσμους. Μάλιστα η Ρούλα Κορομηλά θέλοντας να αστειευτεί μαζί του τον παρότρυνε να κοιτάξει το δικό της και να τον ρωτήσει απλά εάν το μέγεθος που φοράει είναι μεγάλο μέγεθος ή όχι.

Αυτή τη φορά ο Χρήστος πέρασε στην αντεπίθεση. Έφερε ένα δώρο – έκπληξη στην παρουσιάστρια που δεν ήταν άλλο από ένα σουτιέν. Μάλιστα αστειευόμενος, ο παίκτης την ρώτησε εάν της έφερε το σωστό μέγεθος.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ από την έκπληξη αυτή, η Ρούλα Κορομηλά ως σωστός επαγγελματίας αντιμετώπισε με χιούμορ την όλη κατάσταση, και αφού κοίταξε προσεχτικά τον στηθόδεσμο είπε χαριτολογώντας στον Χρήστο ότι έκανε λάθος και ότι μάλλον είναι μικρό για εκείνη, προκαλώντας τα γέλια όλων όσων βρισκόντουσαν στο στούντιο αλλά φυσικά και των τηλεθεατών!

READ more