Το εξώδικο της Μενεγάκη στον ρεπόρτερ Β. Γραμμένο!

Το εξώδικο της Μενεγάκη στον ρεπόρτερ Β. Γραμμένο! | tlife.gr

Η Ελένη Μενεγάκη όσο και να ήθελε να κρύψει την δυσαρέσκειά της για την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της με τον Ματέο Παντζόπουλο, δεν άντεξε. Έστειλε λοιπόν εξώδικο στον ρεπόρτερ Βασίλη Γραμμένο ο οποίος έκανε το ρεπορτάζ και τον κατηγόρησε ότι επιδιώκει να προβληθεί χρησιμοποιώντας την ίδια αλλά και τα ανήλικα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής »Πρωινή Μελέτη» που φιλοξενεί τον Βασίλη Γραμμένο, ο ρεπόρτερ μίλησε για τα ανήλικα παιδιά της λέγοντας ότι τα »τραβολογάει» παντού μαζί της. Αυτός ο διασυρμός έχει επιπτώσεις όχι μόνο στην ίδια αλλά και στα παιδιά της που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ο ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη γνώριζε για την ύπαρξη αυτού του φωτογραφικού υλικού και πως αν ήθελε να αποφύγει την δημοσιοποίησή του, θα μπορούσε να είχε στείλει το αίτημά της από την αρχή στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ για την οποία ο Βασίλης Γραμμένος εργάζεται. Αναφέρει μάλιστα πως σύμφωνα με τους φίλους του, η Ελένη έστειλε τώρα το εξώδικο γιατί πούλησε με αυτή την ιστορία και θέλει να δώσει συνέχεια.

Θέση όμως δεν θα μπορούσε να πάρει κι η Ελεονώρα Μελέτη καθώς στο εξώδικο αναφέρει πως τα καυστικά σχόλια του δημοσιογράφου, ειπώθηκαν στην δική της εκπομπή κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει. Η Ελεονώρα λοιπόν είπε πως ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και δεν μπορεί να ελέγχει τι θα πουν οι καλεσμένοι της.

Εξάλλου η εκπομπή της στήριξε την Ελένη Μενεγάκη, εφόσον χειρίστηκαν το θέμα με αξιοπρέπεια και χωρίς να την προσβάλλουν όπως έκαναν σε άλλες εκπομπές.

READ more