Το ελάφι που κλέβει την παράσταση στο πλευρό του “Ηρακλή”, είναι η σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή!

Αν είσαι ανάμεσα στις τυχερές που είδαν την παράσταση “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” με τον Σάκη Ρουβά στο Pantheon Theater, δεν μπορεί να μην πρόσεξες την χορεύτρια που υποδύεται το ιερό ελάφι της θεάς Άρτεμης που βγαίνει στη σκηνή και αφήνει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

/
Κλέβει τις εντυπώσεις με το απίστευτο κορμί της και την κινησή της… Κι όμως πρόκειται για μητέρα ενός μικρού αγοριού και σύζυγο Έλληνα νεαρού παρουσιαστή!

/
Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, πρώην Ολυμπιονίκη που με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική που κατετάγη όγδοη, έκλεισε μια διαδρομή γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες. Η όλγα υπήρξε πρωταθλήτρια της ρυθμικής στο ατομικό και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γνωστές Ελληνίδες γυμνάστριες όλων των εποχών.

/

Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Κίνας κρέμασε τα αθλητικά της παπούτσια αλλά η καριέρα της δεν τελείωσε εκεί! Υπήρξε χορεύτρια στα σχήματα του Αντώνη Ρέμου και του Σάκη Ρουβά, την έχουμε δει σε videoclip με την Έλενα Παπαρίζου και τώρα κυνηγά το θέατρο με τα πρώτα βήματα να γίνονται στην παράσταση του Ηρακλή.

Η Όλγα είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Χανταμπάκη, που φέτος τον απολαμβάνουμε στο ΦΜ Live του Star και μαζί έχουν ένα γιο, τον Μανώλη, που τους έχει κλέψει τα μυαλά!

Read More

And More