Το εντυπωσιακό πάρτι της Caroline de Souza για τα γενέθλια της κόρης της

Η γνωστή σχεδιάστρια Caroline de Souza με καταγωγή από τη Βραζιλία, έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα στο χώρο της μόδας. Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια διατηρεί σχέση και είναι αρραβωνιασμένη με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Χήτο του νερού “Ζαγόρι” και ήδη έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Η σχεδιάστρια έχει ακόμη μια κόρη την 10χρονη Αφροδίτη ενώ ο Βασίλης την οχτάχρονη Μαριλένα. Ωστόσο, ο γιος ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και να τους κάνει διπλά ευτυχισμένους. Το ζευγάρι, άλλωστε, ήθελε πολύ ένα ακόμη παιδί… καρπό του έρωτά του!

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο instagram, η μικρή Αφροδίτη έχει γενέθλια και η γλυκιά Caroline ετοίμασε ένα εντυπωσιακό πάρτι με disco διάθεση. Ένα ολόκληρο τραπέζι στολίστηκε με γλυκά εδέσματα, όπως ντόνατ και τούρτες, και τρέλανε μικρούς και μεγάλους.

Η ίδια έγραψε:
“Disco πάρτι για το μικρό μου κορίτσι. Χρόνια πολλά αγάπη μου! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου. Σε αγαπώ πολύ…”

Disco Party for my baby girl forever! @afro_titi_z #12 happy birthday my Love! I will always be by your side! I Love YOU more ….Decor by my soul Sister @anjieofu_only_for_you_events

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline de Souza (@caroline_de_souza) στις


Read More

And More