Το επικριτικό δημοσίευμα για Χρουσαλά και Πατίτσα!

Το επικριτικό δημοσίευμα για Χρουσαλά και Πατίτσα! | tlife.gr

Με τον επικριτικό τίτλο «Απέραντη Εθνική Ξεφτίλα» το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει φωτογραφίες από το πριβέ πάρτι που παρέθεσε η Atlas Maritime Ltd, εταιρεία της οποίας διευθυντής είναι ο αγαπημένος της Μαριέτας Χρουσαλά, Λεό Πατίτσας. Το πάρτυ έγινε με αφορμή τη διεθνή ναυτιλιακή εκδήλωση Ποσειδώνια 2010 στο χώρο του ιστορικού ναυτικού πλοίου Θωρηκτό Αβέρωφ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα θέτει ηθικό ζήτημα για την διεξαγωγή της εκδήλωσης στον ιστορικό χώρο του πλοίου, που τώρα χρησιμοποιείται ως Μουσείο και στους χώρους του οποίου πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις. Όπως χαρακτηριστικά γράφει το δημοσίευμα, «Εκεί που ο Κουντουριώτης κρεμούσε τ’ άρματα, χορεύει τσιφτετέλια η Χρουσαλά»

Το TLIFE σας παραθέτει την φωτογραφία από την έναρξη της εκδήλωσης της εταιρίας Atlas Maritime Ltd, με την κα. Λαιμού στο βήμα. Προφανώς αργότερα η νεολαία το διασκέδασε αρκετά και από εκεί προέκυψε η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων όλες οι γνωστές οικογένειες εφοπλιστών διοργάνωσαν τα δικά τους πριβέ πάρτι. Ο Νίκος Τσάκος με τη Σίλια Κριθαριώτη παρέθεσαν δείπνο στο σπίτι τους στην Διονυσίου Αεροπαγίτη, το ζεύγος Κούστα στα γραφεία της ναυτιλιακής τους εταιρίας στον Πειραιά, ο Βίκτωρας Ρέστης στο Γκολφ της Γλυφάδας, ο Πόλυς και η Ροζμαρί Χατζηιωάννου στο σπίτι τους στο Λαγονήσι και η οικογένεια Μελισσανίδη ένα μεγάλο πάρτι στο κλαμπ «Ακρωτήρι».

Την κυριακή το πρωι το ΓΕΝ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί γιατί παραχώρησε την άδεια για να γίνει η δεξίσωση στο χώρο του θωρηκτού.

READ more