To event μόδας που βρέθηκαν όλες οι αγαπημένες σου celebrities! Φωτογραφίες

Η Γλυφάδα υποδέχθηκε το πρώτο Shop & Taste της πόλης με μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Εικοσιέξι καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά και καλοσώρισαν τον κόσμο με πολλή μουσική και αστείρευτο κέφι, σε ένα υπέροχο απόγευμα μόδας.

Φυσικά, το παρών έδωσαν και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz από τον χώρο της τηλεόρασης, της μόδας αλλά και του αθλητιμσού. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Έλλη Κοκκίνου


Σίσσυ Φειδά


Γωγώ Μαστροκώστα


Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλου


Ρέα Τουτουντζή με τον σύζυγό της Γιώργο Ματζούκη


Κατερίνα Θάνου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Παρθένη


Άντζελα Ευριπίδη, Ελίνα Κέφη, Νόνη Δούνια


Νίκος Πολυδερόπουλος με την σύντροφό του Κατερίνα Ευαγγελινού και τη Βάσω Κολλιδά


Κώστας Γκρέκας με την σύζυγό του Έλενα Βαζούρα

Το κατάστημα της Sugarfree στα Νότια Προάστια συμμετείχε σε αυτήν την ενέργεια και συνάντησε το Mastiqua, το νέο ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο καθώς και το Sourz, το πιο απολαυστικό φρουτώδες liquer.


Έλενα Βρεττού, Γωγώ Μαστροκώστα, Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά

Άνθρωποι, που αγαπάνε την μόδα βρέθηκαν εκεί και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την νέα μας κολεξιόν, για την Ανοιξη /Καλοκαίρι 2014.

Η φετινή σειρά , με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το απόλυτο Sugarfree Girl, που κατακτά τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης έρχεται να εντυπωσιάσει με μοντέρνα κομμάτια για κάθε μέρα, αποτυπώνοντας την “sporty-chic” αλλά και σέξι αισθητική της Sugarfree.


Χριστιάνα Γαργαροπούλου, Ιωάννα Παπαχρήστου

Highlight όμως της φετινής collection είναι η limited edition σειρά μαγιό αλλά και μια νέα beachwear συλλογή, που έρχεται να εντυπωσιάσει.

Read More

And More