Τo Fashion Room Service επιστρέφει στις 5 Απριλίου

To The Fashion Room Service, η δημοφιλέστερη εκδήλωση μόδας της Αθήνας της δημιουργικής ομάδας του OZON Raw επιστρέφει με την Ανοιξιάτικη XXL εκδοχή του, την Τρίτη 5 Απριλίου! Tα δύο λαμπερά design ξενοδοχεία του Αθηναϊκού κέντρου, το Fresh Hotel και το Grecotel Pallas Athena, ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά περισσότερους από 40 νέους fashion designers και brands, καθώς και επαγγελματίες από το χώρο της σύγχρονης τέχνης και του design. Οι συμμετέ­χοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ισάριθμα δωμάτια, στα δύο ξενοδοχεία, και φυσικά θα υποδεχθούν το πιστό κοινό του επιτυχημένου και μοναδικού αυτού θεσμού, το οποίο ανανεώ­νεται συνεχώς, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το concept του event παραμένει σταθερό,το ΟΖΟΝ Raw όμως προσπαθεί συνεχώς να το εμπλουτί­ζει και να το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό, προσφέροντας νέες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Τα δύο ξενοδοχεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 16.00 το απόγευμα της 5ης Απριλίου, και θα υποδεχθούν τους καλεσμένους του The Fashion Room Service, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες συλλογές των αγαπημένων τους σχεδιαστών και brands, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.
Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, fashion & beauty editors, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, bloggers και fans του OΖΟΝ Raw και εν γένει, όλο το fashion και art κοινό της πόλης.

Το Grecotel Pallas Athena θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε δημιουργούς που ασχολούνται με τον ευρύτερο χώρο του Αrt & Design ενώ το Fresh Hotel θα φιλοξενήσει lifestyle brands, labels μόδας και αξεσουάρ. Aξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά, πολλοί από τους συμμετέχοντες του The Fashion Room Service θα δώσουν για πρώτη φορά το παρών στην εκδήλωση, χάρη στη διαρκή αναζήτηση νέων ταλέντων από τους διοργανωτές, αλλά και την μεγάλη επιτυχία του event στο πέρασμα του χρόνου.

Τα δωμάτια σε όλους τους χώρους θα είναι ανοιχτά από τις 4.00 μ.μ. έως τις 22.30 μ.μ., ενώ τα πάρτι θα ξεκινήσουν από τις 8.00 μ.μ. και θα λήξουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα! Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ!

Read More

And More