To φινάλε της “Εδέμ” πάει για Σεπτέμβρη ;

Τι κι αν όλοι ξέραμε πως η αυλαία των «Μυστικών της Εδέμ» θα πέσει τον Ιούνιο και πως θα πρόκειται ουσιαστικά για το… κύκνειο τηλεοπτικό συγγραφικό άσμα της Ελενας Ακρίτα, μια και η γνωστή σεναριογράφος αποφάσισε να βάλει τελεία και να κλείσει την πορεία της στην τηλεόραση ως σεναριογράφος;

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες θέλουν το μεγάλο φινάλε στα «Μυστικά» να μη γράφεται τελικά τον Ιούνιο, αλλά του… χρόνου, και η καθημερινή σειρά του Mega υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τον Ιούνιο να μας κλείσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ραντεβού για Σεπτέμβρη. Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού προσανατολίζονται στο να προχωρήσουν σε μία… οικονομία επεισοδίων, έτσι ώστε να κρατηθούν τα τελευταία επεισόδια της «Εδέμ» για το φθινόπωρο μαζί με το μεγάλο φινάλε.

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά το συγγραφικό έτερον ήμισυ της Ελενας Ακρίτα, ο Γιώργος Κυρίτσης;
«Η αλήθεια είναι πως το έχω ακούσει κι εγώ αυτό το σενάριο που θέλει το φινάλε των «Μυστικών» τελικά να μην το δούμε φέτος, αλλά του χρόνου, όμως, επίσημα δεν έχω ενημερωθεί ούτε εγώ ούτε και η Ελενα για κάτι τέτοιο. Δεν μας έχει δοθεί κανένα απολύτως νέο χρονικό πλάνο», λέει και συνεχίζει:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα γυρίσουμε μέχρι τον Ιούνιο κανονικά, κανονικότατα, τα επόμενα περίπου 100 επεισόδια που μας απομένουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε τον Ιούνιο και να ξαναπάμε για γύρισμα τον Σεπτέμβρη. Τώρα, για το πώς θα διαχειριστεί αυτά τα επεισόδια το κανάλι και για το αν αποφασίσει να κρατήσει 20-30 επεισόδια για το φθινόπωρο, για να δούμε τότε και το μεγάλο φινάλε της σειράς, είναι δικαίωμά του».

Οσο για το τι θα δούμε παρακάτω σύμφωνα με τα δύο – τρία πιο… βασικά μυστικά που μας αποκάλυψε ο Γιώργος Κυρίτσης; Πρώτα απ’ όλα θα ξαναδούμε να εκτυλίσσεται στους δέκτες μας, για δεύτερη φορά, η δίκη της Αντιγόνης Λαζαρίδη, αφού θα ζητηθεί η αναθεώρηση της αρχ ικής δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του Χατζηβασιλείου.

Επίσης, θα δούμε ποιος κρύβεται πίσω από τα διαμάντια και από την απαγωγή του μωρού της «Εύας», γεγονός για το οποίο ο «Στέφανος» θα βρεθεί μέχρι και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ η «Νταίζη» θα φτάσει στα άκρα για να απαλλαγεί από τον «Μπέλο», μη διστάζοντας να στήσει μέχρι και τη δολοφονία του. Τέλος, ο «Λουκάς» θα προσπαθήσει έξυπνα και με χιούμορ να καθυστερήσει τον γάμο του με τη «Νόρα».
ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More