Το φλερτ του Rybak στη νικήτρια…

Το φλερτ του Rybak στη νικήτρια… | tlife.gr

Φήμες θέλουν την γερμανίδα νικήτρια της φετινής Eurovision να έχει πιο στενή σχέση με τον περσινό νικητή Alexander Rybak.

Αφορμή για τις φήμες ήταν το δήθεν φιλί, το οποίο κανείς δεν κατάλαβε αν τελικά δόθηκε ή όχι. Σίγουρα υπήρχε η διάθεση για να γίνει κάτι τέτοιο αλλά ποτέ η κάμερα δεν το μαγνητοσκόπησε. Ο Alexander προσπάθησε να κερδίσει μια χείλη-με-χείλη στιγμή αλλά μάλλον στάθηκε άτυχος. Η Lena βέβαια δεν έδειξε να ενοχλείτε καθόλου από αυτό.

Είδη από τις 11 Μαίου είχε δηλώσει ότι το Satelite ήταν το αγαπημένο του τραγούδι και θα ήθελε πολύ να το δει να νικάει στο διαγωνισμό ενώ στις 25 του ίδιου μήνα ήταν καλεσμένοι και οι δύο στη γερμανική εκπομπή TV TOTAL. Η χημεία μεταξύ τους και τα καλά λόγια που αντάλλαζαν αλλά πάνω από όλα η γλώσσα του σώματος υποδείκνυε ότι κάτι παραπάνω υπάρχει ανάμεσα στους δύο.

Κάποοι πάλι είπαν ακριβώς το αντίθετο…Ότι η 19χρονη νικήτρια, ενοχλήθηκε από τα παιχνιδάκια του Alexander… Ο χρόνος θα δείξει…

O Νορβηγός νικητής ακούγεται ότι έχει κερδίσει την καρδιά της Γερμανίδας μέσα από έντονο και συνεχές φλερτ. Ίσως όμως να μην έχει πάρει τα κλειδιά της καρδιάς της ακόμα και γι’ αυτό να άνοιξε το στόμα της λίγο παραπάνω από το μπόι της χτες η Lena. Ποιος ξέρει; Ο χρόνος θα το δείξει…

Δες εδώ την πρόβλεψη του Alexander ότι η Lena θα νικήσει, τα υπέροχα λόγια που λέει για κείνη και την πρόταση που της κάνει να πάνε για φαγητό!

READ more