Το “Φως στο τούνελ” έρχεται απόψε με δύο υποθέσεις – θρίλερ!

Για ακόμα μία Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» έρχεται στoν Alpha για να ερευνήσει υποθέσεις αγνοουμένων που θα καθηλώσουν τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου. Με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της, αναζητούν τα ίχνη συνανθρώπων μας που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα; Απόψε θα παρακολουθήσουμε δύο υποθέσεις θρίλερ. Η πρώτη: Θα έφερνε στον κόσμο μια νέα ζωή. Έφυγε απ’ τον γιατρό για το σπίτι της γεμάτη χαρά. Από τότε κανείς δεν την ξαναείδε… Οι Αρχές «κουκούλωσαν» τη σκοτεινή υπόθεση της νεαρής μητέρας. Τη διέγραψαν λες και δεν υπήρξε ποτέ. Κάποιοι όμως επιμένουν και ξεθάβουν την υπόθεση της όμορφης γυναίκας.

Παράλληλα, η εκπομπή συνεχίζει τις έρευνες στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της Ολυμπίας Κηρύκου. Τι δείχνουν τα προσωπικά σημειώματα που βρέθηκαν χρόνια μετά; Ανήκουν στην ίδια ή κάποιοι τ’ άφησαν για να θολώσουν τα νερά; Δείτε τη συνέχεια στο θρίλερ της όμορφης Αθηναίας που άγγιξε τους τηλεθεατές απόψε στις 11:15 μ.μ. στο κανάλι της Κάντζας.

Read More

And More