Το ΓΕΝ κάνει έρευνα για την εκδήλωση Πατίτσα-Χρουσαλά στο Αβέρωφ

Μετά το επικριτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για τη δεξίωση που έκανε η εταιρεία του εφοπλιστή Λ.Πατίτσα- συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά-στο Θωρηκτό Αβέρωφ, το Γ.Ε.Ν. εξέδωσε σήμερα το πρωί ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι διεξάγει έρευνα για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο του ιστορικού πλοίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το ΓΕΝ είχε ενημερωθεί για την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας Atlas Maritime, που θα γινόταν στα πλαίσια των «Ποσειδωνίων 2010» και για αυτό το λόγο παραχώρησε το χώρο.

Το σημαντικότερο σημείο της ανακοίνωσης βέβαια είναι ότι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς έγινε στη δεξίωση και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ” εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν”.

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σχετικά με όσα αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανακοινώνονται τα εξής:

α. Το ΓΕΝ είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων 2010», τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η ναυτιλιακή εταιρείας Atlas Maritime. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρηση του.

β. Στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξάγεται από το ΓΕΝ έχουν ήδη ζητηθεί από τον Διευθυντή του ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο και εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν.

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Τα ΜΜΕ για το πάρτυ στο Αβέρωφ, δες το βίντεο:

Read More

And More