Το Γκαμπί της Βασίλισσας: Η πρωταγωνίστρια Anya Taylor Joy, σαν νεράιδα στην επίδειξη του Dior

Το βράδυ της Πέμπτης η καρδιά της μόδας χτύπαγε στην Ελλάδα! Όλος ο πλανήτης έστρεψε το ενδιαφέρον του στο Καλλιμάρμαρο όπου πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του οίκου Dior!  H χώρα μας προβλήθηκε διεθνώς καθώς  η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Μaria Grazia Chiuri αποθέωσε με την συλλογή της το Ολυμπιακό πνεύμα και την Ελλάδα!

Στο show βρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα! Δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE με τους καλεσμένους λίγο πριν την επίδειξη μόδα του μεγάλου οίκου μόδας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους μια ηθοποιός που τον χειμώνα που πέρασε έγινε διάσημη και στην Ελλάδα μέσα από την δημοφιλή σειρά του Netflix, “Το Γκαμπί της Βασίλισσας”! H εκπληκτική ηθοποιός Anya Taylor Joy, βρέθηκε στην Ελλάδα για την επίδειξη και ήταν με το μοναδικό αέρινο Dior φόρεμά της, σαν νεράιδα του παραμυθιού! Με τα μαλλιά της ξανθά μακριά και πιασμένα πάνω είναι πραγματικά αγνώριστη σε σχέση με το κορίτσι που είδαμε να διαπρέπει στο σκάκι στο δημοφιλές σήριαλ!

Δες φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες by ΝDP

 

Read More

And More