Το γλέντι του Γ. Αλκαίου

Το γλέντι του Γ. Αλκαίου | tlife.gr

«Θάνο σ’ ευχαριστούμε πολύ.» Ο αποχαιρετισμός αυτός της Τατιάνας στην ζωντανή σύνδεση που είχαμε, ήταν η αρχή για να ξεκινήσει η επιτέλους η ξεκούραση που τόσο χρειαζόμουν.

Άυπνος 48 ώρες, με πολύ τρέξιμο, άγχος και φυσικά δουλειά, καθώς ήθελα να βάλω την μύτη μου ακόμα και στα παρασκήνια του ημιτελικού της Eurovision.

Ενώ είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε γιαι το ξενοδοχείο,το οποίο 1,5 ώρα μακριά, χτυπάει το τηλέφωνο και μία φωνή με ενημερώνει πώς ο Γιώργος Αλκαίος θα δώσει το παρών στο μεγάλο πάρτι του Ogae International. Μεταβολή και ακύρωση του ραντεβού μου με τον Μορφέα για άγνωστη μέρα και ώρα.

Σύντομα όμως η κούραση μεταμορφώθηκε σε ένα δυναμικό ξεφάντωμα.

Ο Γιώργος Αλκαίος μαζί με τους φίλους του, καταφθάνει στο χώρο και αποθεώνεται από όσους βρίσκονται εκεί πέρα.

Δίπλα του είναι και ο πατέρας του Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιώργος Αλκαίος ανεβαίνει στην σκηνή και τραγουδάει το ΟΡΑ και από κάτω οι φανς της Eurovision χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Κάποια στιγμή προσπαθώ να βγάλω φωτογραφία με έναν από τους χορευτές. Μόνο που ποζάρει από πίσω μου, χωρίς να το γνωρίζω και ένας άντρας. Γρήγορα καταλαβαίνω πως είναι ο εκπρόσωπος της Γαλλίας, που θεωρείται φαβορί, και έχει κερδίσει την συμπάθεια λόγω της «τρελής» προσωπικότητας του.

Θα χαιρετηθεί με τον Γιώργο Αλκαίο και θα τον προσκαλέσει να δουν αύριο μαζί τον β ημιτελικό

Το πάρτι του OGAE γρήγορα μετατρέπεται σε ένα «άτυπο» πάρτι της ελληνικής αποστολής. Θέλαμε να πανηγυρίσουμε την επιτυχία του Γιώργου. Θέλαμε να ξεσκάσουμε λίγο από το δύσκολο πρόγραμμα που επιβάλει ο διαγωνισμός. Για λίγο όμως, γιατί τα κεφάλια πρέπει να μπουν πάλι μέσα και να ετοιμαστούμε για τον μεγάλο τελικό.READ more