Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας σήμερα είναι Έλληνας τραγουδιστής - Τον αναγνωρίζεις;

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας σήμερα είναι Έλληνας τραγουδιστής – Τον αναγνωρίζεις; | tlife.gr

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής στην παιδική του ηλικία και στο εν λόγω στιγμιότυπο ποζάρει μαζί με τον μικρότερο αδερφό του. Οι δυο τους, έχουν τρία χρόνια διαφορά, αλλά είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μεταξύ τους, ενώ συνεργάζονται αρκετά χρόνια, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δρούλια, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής και λυράρης «έκλεισε» τα 29 του χρόνια και δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές στα social media από φίλους και θαυμαστές. Ωστόσο, η πιο ξεχωριστή από όλες ήταν εκείνη του αδερφού του, Ηλία Δρούλια, ο οποίος του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» δημοσιεύοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram.

«Από μικροί ήμασταν αχώριστοι μέχρι και σήμερα που έγινες 29 χρόνων. Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και δημιουργικότητα… Πιστεύω να συνεχίσουμε να είμαστε αχώριστοι και να προχωράμε μαζί σε αυτό το όνειρο που λέγεται Droulias Brothers (ΥΓ: Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο χωριό) #happybirthday #my #brother #my #otherhalf #drouliasbrothers #bestfriends», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

READ more