Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα κούκλος Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίζεις;

Από τις ημέρες της καραντίνας κι έπειτα, τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Ο γοητευτικός Έλληνας τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σήμερα στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, ο ίδιος βρίσκεται στην παραλία, φορώντας το μαγιό του, μπρατσάκια και κρατώντας μια μπάλα. Μάλιστα, ποζάρει στον φακό με γκριμάτσα, κάνοντας τις θαυμάστριές του να… λιώσουν.

Αν δεν τον αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε πώς ο χαριτωμένος πιτσιρικάς της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Κακουριώτη, ο οποίος απόλαυσε σήμερα τις βουτιές του στη θάλασσα και θέλησε να βγάλει την ίδια φωτογραφία με τότε, αρκετά χρόνια όμως μετά. Έτσι, πόζαρε με τον ίδιο μορφασμό στην κάμερα, μόνο με το μαγιό του, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το καλογυμνασμένο σώμα του, που… κόβει ανάσες.

Read More

And More