Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας σήμερα είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός - Την αναγνωρίζεις;

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας σήμερα είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός – Την αναγνωρίζεις; | tlife.gr

Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στον φακό και η αλήθεια είναι πώς εμείς δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Το χαριτωμένο κοριτσάκι της ασπρόμαυρης φωτογραφίας από το παρελθόν, λοιπόν, δεν είναι άλλο από την Εβελίνα Παπούλια, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου! Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής! Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα… ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που ήμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη…. Εγώ στην φωτό έξι χρόνων».

READ more