Το “Greek Idol 3” βγαίνει από την… κατάψυξη του Alpha ;

Και να τελικά που οι άνθρωποι του Alpha μπορεί να κάνουν την έκπληξη ! Ποια έκπληξη ; Την έκπληξη του να βγάλουν στον αέρα την τρίτη τηλεοπτική έκδοση του “Greek Idol” ! Ναι, από εκεί που μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε μπει για τα καλά στην… κατάψυξη του Alpha και οι πάντες γνώριζαν πως δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να δούμε τους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας, να παίρνουν μία τέτοια… γκλάμουρους πρωτοβουλία – λόγω κρίσης βεβαίως, βεβαίως – αίφνης τα δεδομένα αλλάζουν !

Απ΄ ότι έπιασαν οι κεραίες μου, η ιδέα του “Greek Idol 3” έχει ξανά πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων του Alpha. Βλέπετε, οι του Alpha μπορεί από την μία να πετσοκόβουν το πρόγραμμά τους, προκειμένου να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους, από την άλλη ,όμως, όντως μελετούν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο φορμά να βγει για ακόμα μία φορά στον αέρα.

Θα μου πείτε, είναι γνωστό ότι είναι… άβυσσος η εποχή των τηλε-ανθρώπων και χίλια δίκια θα έχετε, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι του Alpha τείνουν να αναθεωρήσουν και σκέφτονται να καταβάλουν την προσπάθεια και να βγάλουν στον αέρα το “Greek Idol 3”, γιατί και στον αέρα να μην βγει το μουσικό ριάλιτι, εκείνοι θα το πληρώσουν ακριβά, πολύ ακριβά !

Πως θα γίνει αυτό; Μα βάση του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με το εξωτερικό και με το οποίο δεσμεύτηκαν πως το “Greek Idol” θα βγαίνει στον αέρα σε ετήσια βάση, για τρία χρόνια, διαφορετικά; Καλούνται να πληρώσουν… πέναλτι, για την μη τήρηση της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Ετσι, έχουν πάρει χαρτί και μολύβι και έχουν αρχίσει τους υπολογισμούς, προκειμένου να διαπιστώσουν για το τι θα τους κοστίσει… λιγότερο : Το να βγει τελικά στον αέρα το σόου, ή όχι…

Read More

And More