Το «Greek Idol» έφυγε, το «American Idol» ήρθε !

Το «Greek Idol» έφυγε, το «American Idol» ήρθε ! | tlife.gr

Αν δεν χορτάσατε από τα… εγχώρια, τηλεοπτικά, μουσικά ταλέντα που είδαν φέτος τα ματάκια σας και άκουσαν τα αυτάκια σας, λίαν συντόμως έρχονται στους δέκτες σας και μουσικά ταλέντα… εισαγωγής ! Με άλλα λόγια; Αν δεν μπορούσατε να φανταστείτε το καλοκαίρι σας χωρίς τηλε-ταλέντα, ο Alpha φρόντισε για εσάς ! Ο Alpha φρόντισε για εσάς και πριν καλά – καλά προλάβετε να συνέλθετε από το «Greek Idol», σας… σερβίρει το «American Idol» !

Από τις 2 Ιουλίου ,λοιπόν, και κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, το «American Idol», θα βγαίνει στον αέρα μέσα από το κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα, ο Alpha εξασφάλισε και μεταδίδει τον δέκατο και πιο πρόσφατο κύκλο επεισοδίων του γνωστού ριάλιτι μουσικών ταλέντων παγκοσμίως, με διεθνή αστέρια να στελεχώνουν την κριτική επιτροπή.

Στις θέσεις των κριτών ,λοιπόν, θα δείτε τους : Τζένιφερ Λόπεζ, Ράντι Τζάκσον και Στιβ Τάιλερ, ενώ ανάμεσα στους υποψήφιους που θα δείτε να παρελαύνουν από τους δέκτες σας θα είναι μεταξύ άλλων κι ένας ελαιοχρωματιστής, ένας φοιτητής, μία πωλήτρια αυτοκινήτων και μία σερβιτόρα από το Ντάλας !

READ more