To Greek Idol live στο zappIT!

Σήμερα στις 9 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε από την μικρή μας οθόνη το δεύτερο Live του ”Greek Idol”. Η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά και οι τρεις κριτές θα πάρουν ξανά τις θέσεις τους και θ’ απολαύσουν τους 10 διαγωνιζόμενους.

Στο δεύτερο live, εκτάκτως σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, η Μαρία Θεοδότου, η Κατερίνα Κουκουράκη, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κέρεν Ταμάμη, η Ερωφίλη Τζάνου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής θα ερμηνεύσουν ερωτικά τραγούδια. Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσά τους. Στο τέλος της βραδιάς όμως, ένας από τους δέκα θα αποχωρήσει.

Το chat του zappit θα ανοίξει στις 20:00, μία ώρα πριν από την έναρξη του show δηλαδή. Εκεί θα μπορείς να μαθαίνεις όλες τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, να βλέπεις αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και να ψηφίζεις στα ειδικά TV POLL.

Σε όλη τη διάρκεια του show, μπορείς ν’ αφήνεις τα δικά σου σχόλια, για όλα εκείνα που θα σ’ εντυπωσιάζουν ή… δε θα σ’ αρέσουν στο “Greek Idol”.

Δες το τρέιλερ:

Read More

And More