Το “Hollywood Game Night”, η Σμαράγδα και τα πρώτα δοκιμαστικά…

Το «Hollywood game night», έρχεται ως γνωστόν στους δέκτες μας μέσα από το Mega τον Μάρτιο με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.Βλέπετε, το «Hollywood game night», το γνωστό τηλεπαιχνίδι – σόου που τα σπάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, χρειάζεται μια παρουσιάστρια που να διαθέτει χιούμορ, αυτοσαρκασμό και γρήγορη ατάκα -και όσοι ξέρουν καλά τη Σμαράγδα, είναι σίγουροι πως είναι η τέλεια οικοδέσποινα που αναζητούν.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες έγιναν λέει και τα πρώτα δοκιμαστικά και το αποτέλεσμα που είδαν οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, τους ικανοποίησε ιδιαίτερα. Η αγαπημένη ηθοποιός τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά, οπότε απ ΄ότι όλα δείχνουν πατάει γκάζι και τρέχει με χίλια για την παρουσίαση του Hollywood game night.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και ο κολλητός της φίλος και συνεργάτης Θοδωρής Αθερίδης όπως δήλωσε τις προάλλες στο «Πρωινό Mou», φρόντισε να ενθαρρύνει την Σμαράγδα για να πει το ναι στο Mega : «Απ’ ό,τι ξέρω ναι, η Σμαράγδα βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για να παρουσιάσει ένα ψυχαγωγικό σόου και το σκέφτεται θετικά. Μάλιστα, επειδή μου περιέγραψε την πρόταση που έχει, εγώ την προέτρεψα να το κάνει γιατί πιστεύω πως της ταιριάζει, πως θα το ευχαριστηθεί και πως θα πάει και καλά».

Οσο για το τι ακριβώς είναι το «Hollywood game night»; Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό φορμά το οποίο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σαρώνει, καθώς έχει καταφέρει να πιάσει τον παλμό κυρίως των νεότερων τηλεθεατών.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βγαίνει στον αέρα από το NBC και έχει υψηλή τηλεθέαση, αφού σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν έξι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, ενώ παρουσιάστρια είναι η Τζέιν Λιντς. Στο παιχνίδι παίρνουν μέρος δύο παίκτες, οι οποίοι υποστηρίζονται αντίστοιχα από τρεις διάσημους καλλιτέχνες. Σκοπός του διαγωνιζόμενου είναι να κερδίσει 25.000 δολάρια ενώ των σταρ που τον βοηθούν να συγκεντρώσουν 10.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η οικοδέσποινα του παιχνιδιού κάνει περίεργες ερωτήσεις που… τρελαίνουν τους παίκτες και τους επωνύμους. Ωστόσο, σε κάθε επεισόδιο οι διάσημοι βοηθοί μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Μία από αυτές είναι η παντομίμα με τα τραγούδια, όπου οι τρεις σταρ θα πρέπει να κάνουν τους συμπαίκτες τους να καταλάβουν τους τίτλους των κομματιών μέσα από τις κινήσεις τους.

Επίσης μια από τις πιο σκληρές δοκιμασίες που περνούν οι παίκτες με τους επωνύμους είναι να μαντέψουν τις σωστές απαντήσεις σε μια σειρά προσωπικές ερωτήσεις πριν εκραγεί ένας σάκος με κομφετί.

Read More

And More