Το Instagram διέγραψε τον λογαριασμό μιας μητέρας που κατέγραφε την μάχη της τετράχρονης κόρης της με τον καρκίνο!

Στενοχωρημένη και μπερδεμένη άφησε την Καλιφορνέζα Lauren Hammersley η απόφαση του Instagram να διαγράψει τον λογαριασμό που είχε δημιουργήσει για να καταγράφει καρέ καρέ την μάχη της κόρης της με το νευροβλάστωμα. Η μικρή Hazel διαγνώστηκε με καρκίνο σε τρίτο στάδιο λίγο μετά τα δεύτερα γενέθλιά της. Τα επόμενα χρόνια επιβίωσε 6 χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες και μία επέμβαση, ενώ κάποτε πέρασε και τρεις εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στο Buzzfeed όταν ξεκίνησαν αυτό το τρομακτικό ταξίδι για την θεραπεία της Hazel, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να ενημερώνει τους δικούς τους ανθρώπους και τους συγγενείς για τις εξελίξεις. Κάπως έτσι αποφάσισε να φτιάξει έναν λογαριασμό στο Facebook, έναν στο Instagram κι ένα προσωπικό blog για να καταγράψει την πορεία της Hazel.

Η Lauren Hammersley ανάρτησε δεκάδες φωτογραφίες από τον αγώνα της Hazel για την επιβίωσή της. Μάλιστα όπως λέει η μητέρα της τις φωτογραφίες αυτές είδαν εκατομμύρια άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν λόγω των social media για τον παιδικό καρκίνο.


Η Taylor Swift είχε επισκεφθεί την Hazel όταν είχε μάθει για την περιπέτειά της.

Πλέον η Hazel είναι 4ων ετών κι έχει ολοκληρώσει τις θεραπείες της εδώ και έναν χρόνο. Πρόσφατα η μητέρα της προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά η σελίδα Hope_for_Hazel ίχε διαγραφεί. Η ίδια ήρθε σε επαφή με το Instagram πολλές φορές και ζήτησε να αποκατασταθεί η σελίδα της. Η μητέρα της Hazel πλέον ζητά τουλάχιστον να μπορέσει να έχει πίσω τις φωτογραφίες της καθώς κάποιες υπάρχουν μόνο σε αυτόν τον λογαριασμό.


Η Hazel με τους γονείς της, λίγους μήνες μετά το τέλος των θεραπειών της.

Το Buzzfeed επικοινώνησε με εκπρόσωπο Τύπου της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που επιβεβαίωσε πως η ιστορία της Hazel έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών. Ο ίδιος χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο που έκλεισε ο λογαριασμός τόνισε ότι η ιστοσελίδα θα έρθει σε επαφή με τη Lauren. Φυσικά η μητέρα της Hazel, παρά την θλιβερή εξέλιξη με τις φωτογραφίες της κόρης της νιώθει ευγνωμοσύνη για την νίκη της κόρης της ενάντια στον καρκίνο αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου για την ιστορία της.

Read More

And More