Το J2US επιστρέφει! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος ξεκίνησαν πρόβες μέσω… FaceTime!

Το «Just the 2 of Us» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Open, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαρτίου. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες η προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Κι ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα δούμε ξανά το μουσικό show στους δέκτες μας, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, είδαμε στο Instagram την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Χρήστο Ζώτο να κάνουν πρόβες μέσω FaceTime, με την vocal coach τους, Ελένη Αλεξανδρή.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής μένουν σπίτι, υπακούοντας στις υποδείξεις της κυβέρνησης προκειμένου να μην συνεχιστεί η διασπορά του κορονοϊού, αλλά συνεχίζουν τα μαθήματα, προκειμένου να είναι ακόμα καλύτεροι στο παιχνίδι, όταν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Η Κωνσταντίνα και ο Χρήστος φαίνεται πώς έχουν βρει απόλυτα την χημεία τους και συνεργάζονται άψογα, έχοντας πάντα από δίπλα τους την Ελένη, να τους συμβουλεύει και να τους βοηθά.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τον τρόπο με τον οποίο περνά το χρόνο του στην καραντίνα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά το Πάσχα.

«Θεωρητικά, αν δεν γίνει κάτι χειρότερο και η κατάσταση ομαλοποιηθεί ή τουλάχιστον μείνει σταθερή, την επόμενη Τρίτη 21 Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές γιατί αυτό το J2US θα είναι λίγο διαφορετικό για την προστασία όλων μας. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει green room, οι παίκτες θα μοιραστούν στις κερκίδες, ενώ στο τέλος δεν θα είμαστε όλοι μαζί στην αποχώρηση. Οπότε, με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσουμε και το ρίσκο. Επίσης, οι κριτές θα έχουν ανάμεσά τους τζάμι για να μην μπορεί να ακουμπάει ο ένας τον άλλον. Σίγουρα με ενδιαφέρει πολύ το σόου, αλλά με ενδιαφέρει και η υγεία των συνεργατών μου… Άρα θα έχουμε πολλά απολυμαντικά και μάσκες», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Read More

And More