Το Καφέ Της Χαράς: Οι πρωταγωνιστές φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια!

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στον Ant1 με νέα επεισόδια τον Ιανουάριο του 2020 και αφορμή τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του σταθμού. Οι πρωταγωνιστές της σειράς θα μας παρουσιάσουν τις ζωές τους 15 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο.

Στα νέα επεισόδια βέβαια, θα έχουμε και τρεις ηχηρές απουσίες, καθώς η Γωγώ, η Ματούλα και ο Μπίλυ δεν θα βρίσκονται στο cast, καθώς δεν… χωρούσαν στο σενάριο. Ακόμα, έχει γίνει γνωστό πως στο Κολοκοτρωνίτσι δεν θα υπάρχει το καφέ της πρωτευουσιάνας, ενώ η Χαρά θα απουσιάσει από τα περισσότερα επεισόδια της σειράς.

Από την νεανική παρέα θα συνεχίσει μόνο ο Διονυσάκης, ενώ στην ιστορία θα… εισβάλει η Ζέτα Δούκα, η οποία θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου. Όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του Κολοκωτρονιτσίου θα κάνουν μικρότερα ή μεγαλύτερα περάσματα από το σίριαλ, ενώ στην ομάδα θα προστεθεί και η Μαίρη Ραζή.

Στο νέο «Καφέ της Χαράς» θα παίξουν όμως και πολύ νέοι ηθοποιοί που είναι γνωστοί κυρίως από το θέατρο, όπως είναι ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο Αντώνης Καλομοιράκης, η Εύη Κολιούλη και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών κι έτσι είδαμε, για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, την Σταυρούλα, τον Φατσέα, τον Περίανδρο και την Χαρά να ποζάρουν μαζί στον φακό.

Η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε πια ακόμα περισσότερο για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Την φωτογραφία ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram η Τζόυς Ευείδη και τα likes έπεσαν… βροχή.

Read More

And More