Το «Καφέ της Χαράς» στήριξε τον Χάρη Ρώμα! [pics]

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε δυναμικά με τον Περίανδρο Πώποτα (Χάρη Ρώμα) και την Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) να κλέβουν και πάλι τις καρδιές των τηλεθεατών. Και φυσικά οι πρωταγωνιστές της σειράς ενώθηκαν και πάλι, χαρίζοντάς μας στιγμές άπλετου γέλιου. Η ομάδα του Χάρη Ρώμα μάλιστα, από την σειρά στάθηκε στο πλευρό του και στο κάλεσμα που έγινε στο θέατρο με αφορμή την επιτυχία (για 2η σεζόν) της παράστασης «Ο βαφτιστικός της Κυρίας».

Η «τηλεοπτική Χαρά» Ρένια Λουιζίδου, η «Σταυρούλα» Τζόυς Ευείδη, ο «Πολυμενέας» Κώστας Φλωκατούλας και ο «Διονυσάκης» Δημήτρης Μαχαίρας βρέθηκαν στο πλευρό του Χάρη Ρώμα και τον απόλαυσαν επί σκηνής.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Τζόυς Ευείδη, Αντώνης Καλομοιράκης

 

Ρένια Λουιζίδου, Πασχάλης Τσαρούχας, Θεοφανία Παπαθωμά

Χάρης Ρώμας, Δημήτρης Μαχαίρας, Αντώνης Καλομοιράκης

 

Μαζί τους μάλιστα στην παράσταση βρίσκονται και ο Αντώνης Καλομοιράκης που ενσαρκώνει τον αστυνόμο στο Κολοκωτρονίτσι, αλλά και η «κουτσομπόλα» Εύη Κολιούλη!

Ρένια Λουιζίδου, Αντώνης Καλομοιράκης, Ζέτα Δούκα

 

Δημήτρης Μαχαίρας, Κώστας Φλωκατούλας, Εύη Κολιούλη

 

Νίκος Πολυδερόπουλος, Τζόυς Ευείδη

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας ζωηρός βαφτιστικός ερωτεύεται από φωτογραφία την όμορφη νονά του που έχει να τον δει από τότε που τον βάφτισε! Είναι όμως ο αληθινός βαφτιστικός ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής του στο μέτωπο, που έχει βάλει στο μάτι την παντρεμένη γυναίκα; Τι θα πει ο άντρας της όταν τους πιάσει στα πράσα; Και ακόμη περισσότερο πώς θα δικαιολογηθούν στον αυστηρό συνταγματάρχη θείο όταν εκείνος μπουκάρει ξαφνικά, ανεμίζοντας με μανία την σημαία της ηθικής;

Με φόντο τους Βαλκανικούς πολέμους ο «Βαφτιστικός της Κυρίας» υπόσχεται τρελές φαρσικές καταστάσεις, συνεχείς ανατροπές και ξέφρενο γέλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πρωταγωνιστούν:

Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη

Στο ρόλο του Βαφτιστικού ο Όθων Μεταξάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More