Το “Κανάλι 9” ανοίγει τις πόρτες του στ΄ “αστέρια” του Alter ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με το Alter και με τ ΄αστέρια του ! Βλέπετε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κανάλι του Περιστερίου, που έχουν μετατρέψει το Alter για ακόμα μία φορά σε έρημη πόλη, όλα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, αποφάσισαν να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Αλλωστε, ήδη, από προχθές σας έχω μιλήσει για την συνάντηση που φρόντισαν να έχουν κεκλεισμένων των θυρών η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος Αυτιάς, η Αννίτα Πάνια και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, προκειμένου όλοι μαζί να δουν το ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην διοίκηση του Alter από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε από χθες, πως σκέφτονται να κινηθούν μέχρι και δικαστικά εναντίον του καναλιού του Περιστερίου, διεκδικώντας κι αυτοί τα δεδουλευμένα τους.

Ομως, το ενδιαφέρον γύρω από τ ΄ “αστέρια” του Alter δεν σταματά εδώ… Και δεν σταματά εδώ γιατί, ήδη, έχει ξεκινήσει γύρω τους ένας τρελός χορός μεταγραφολογίας. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, τόσο η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Αυτιάς, όσο και η Αννίτα Πάνια και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, φέρονται να βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με τον Δημήτρη Κοντομηνά, προκειμένου να δώσουν τα χέρια και να ενταχθούν στο δυναμικό του “Καναλιού 9” !

Βέβαια, όσο αφορά στον Κώστα Χαρδαβέλλα, οφείλω να σας επισημάνω, πως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την πλευρά του “Contra” ! Για να δούμε τι θα δούμε τις προσεχείς ημέρες και το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο…

Read More

And More