Το «καρφί» του Μπουράκ Χακί στην πρώην αγαπημένη του Χαρά Παππά! [video]

Μπορεί να έζησαν ένα μεγάλο έρωτα που κράτησε 3,5 χρόνια τώρα πια όμως δεν έχουν καμιά επαφή. Ο λόγος για τον Τούρκο πρωταγωνιστή Μπουράκ Χακί και την πρώην αγαπημένη του και πρώην παίχτρια του GNTM Χαρά Παππά. Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως χώρισε τον Ιούνη και μάλιστα κάτω από καλές συνθήκες, τα πράγματα όμως μάλλον δεν ήταν και τόσο ρόδινα.

Αρχικά, λίγο μετά το χωρισμό, η ανάρτηση του Μπουράκ Χακί, ο οποίος με αφορμή τα γενέθλια της Χαράς Παππά, της είχε ευχηθεί στα ελληνικά «χρόνια πολλά», έκανε κάποιους να πιστεύουν πως υπήρχε περιθώριο επανασύνδεσης. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει.

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον, έσβησαν κοινές φωτογραφίες και έκοψαν κάθε επικοινωνία. Και μια νέα ανάρτηση του ηθοποιού έρχεται να δείξει την ενόχλησή του. Θέλοντας να εξαπολύσει τα βέλη του προς την πρώην αγαπημένη του, ο Μπουράκ Χακί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση-καρφί.

«Φαντάσου πως διαγράφουν το Instagram και… μπουμ. Δεν είσαι πια μοντέλο» έγραφε το μήνυμα του Μπουράκ Χακί, όπως είδαμε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.

 

Read More

And More