Το… καυτό λάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου και το 10άρι που άναψε φωτιές !

Τελικός χωρίς παρατράγουδα γίνεται; Δεν γίνεται… Ετσι, δεν άργησαν να αρχίσουν τα όργανα στα μεσημεριανά, για το αν μας προέκυψε… “Master Chef” κατά λάθος, μετά απο το καυτό λάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Ο γνωστός κριτής του οποίου η βαθμολογία έκρινε ουσιαστικά και τον νικητή, – μιας και ψήφισε τελευταίος – , άναψε διακαναλικές φωτιές, όταν τα λαγωνικά του μεσημεριού παρατήρησαν πως στην κάρτα που τράβηξε και στην οποία υπήρχε η βαθμολογία του Ακη, αντί να λέει επάνω πιάτο “2”, – όπως θα έπρεπε- , έλεγε πιάτο “1”.

Αίφνης οι πάντες άρχισαν να κάνουν λόγο για… κουζινο-μαγειρέματα στον τελικό και πως αυτή η λάθος κάρτα, έβγαλε και… κατά λάθος νικητή τον Ακη. Κάτι το οποίο ,όμως, απ ΄ότι μας διαβεβαίωσαν άτομα από τον στενό κύκλο του Δημήτρη Σκαρμούτσου, αλλά και το κανάλι δεν ισχύει.

Και δεν ισχύει, γιατί μπορεί η κάρτα με το 10άρι που τράβηξε να έφερε όντως τον αριθμό “1” , όμως, η βαθμολογία που είχε βάλει και στην κάρτα με τον αριθμό “2”, ήταν πάλι 10άρι, οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο και αυτός είναι και ο λόγος που μπερδεύτηκαν και οι κάρτες.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν μαγνητοσκοπημένο τελικό, στον οποίο εαν προέκυπτε ένα τέτοιο θέμα, πολύ απλά θα γινόταν …cut και θα ξανά πήγαινε το γύρισμα απο την αρχή. Επειδή ,όμως, δεν υπήρχε καμία διαφορά, οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποφάσισαν να μην διακόψουν το γύρισμα, για να μην χαλάσει η ένταση και το σασπένς της στιγμής. Κάτι για το οποίο η αλήθεια είναι, πως είχαν δίκιο.

Read More

And More