Το κέντρο της Αθήνας μέσα από τα μάτια των Onirama! Δες το απίστευτο βίντεο

Οι Onirama παρουσίασαν το νέο τους album με τίτλο “Μεθυσμένο τατουάζ” σε μία όμορφη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά. To TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν εκεί για να σου μεταφέρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και όλο το κλίμα της παρουσίασης. Ήταν ένα party με φίλους με πολύ μουσική και κέφι!


Ανάμεσα στα δώρα που πήραν οι καλεσμένοι στην παρουσίαση ήταν και αυτά τα ιδιαίτερα μπουκάλια νερού

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, το αγαπημένο συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει κάποια από τα κομμάτια του δίσκου έχοντας ετοιμάσει μία έκπληξη. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησαν με την βοήθεια ενός προτζέκτορα ένα ιδιαίτερο “video clip”. Είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει διάρκεια αντίστοιχη του album των Onirama και φιλοξενείται στο καινούριο microsite τους.

Μία ακόμη ανατρεπτική ιδέα του αγαπημένο συγκροτήματος που έχει βάλει στόχο να κάνει καινοτομίες σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.


Αντώνης Χατζηγεωργίου-Marketing Manager, Κωνσταντίνος Σεπετάς-Marketing and Sales Director

Το microsite, το οποίο μπορούν να επισκεφτούν όλοι οι θαυμαστές τους, σχεδιάστηκε ως digital promotion της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, μέσα από το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια εικονική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τα μάτια του Θοδωρή Μαραντίνη.

Τι ακριβώς βλέπουμε στο video; Ο Θοδωρής μετά από ένα πρωινό με τον Δημήτρη στην Αιόλου, παίρνει το ποδήλατο του, βάζει στο mp3 του το καινούριο album και κάνει βόλτα στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του 40λεπτου βίντεο βλέπουμε την Ηρώ, την Ελπίδα, την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς και όλα τα μέλη του συγκροτήματος σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Read More

And More