Το κόλπο του Inglesias στα live. Έχει φιλήσει ακόμη και άνδρα!

Μπορεί προχθές να έκλεψε την παράσταση του μουσικού διαγωνισμού Eurovoice, το φιλί του Enrique Inglesias στην 16χρονη Μαριάννα, αλλά πρόκειται για κάτι που ο γοητευτικός αναμφισβήτητα τραγουδιστής, το συνηθίζει.

Ο Εnrique λοιπόν κυρίως όταν ερμηνεύει το ερωτικό τραγούδι του Hero, συνηθίζει να ανεβάζει από το κοινό στη σκηνή θαυμάστριες, μία τη φορά, και να τις φιλάει… Τον Ιούνιο του 2007 μάλιστα, δεν δίστασε να φιλήσει και ένα gay θαυμαστή του, μετά από ένα στοίχημα που είχε βάλει με το μάνατζέρ του, ο οποίος επέμενε πως ο Ισπανός ερμηνευτής, δεν έχει τα κότσια να το κάνει.

Ο Enrique λοιπόν δεν δίστασε και φίλησε ακόμη και άνδρα στη σκηνή, βέβαια τελικά το φιλί ήταν στο μέτωπο αλλά όλο το παιχνίδι της καθιερωμένης σκηνής το έκανε με ένα αρσενικό. Δες το βίντεο.

Ένα από τα φιλιά του Inglesias που προκάλεσε εντύπωση είναι και αυτό που έδωσε σε μια ηλικιωμένη θαυμάστριά του. Aυτή δεν είναι η μοναδική φορά που το έκανε και μάλιστα κάποιες θαυμάστριες τον παρακάλεσαν να το σταματήσει το αστειάκι με τις ηλικιωμένες γιατί τους χαλάει την φαντασίωση…

Και στο Today Show o Enrique δεν δίστασε να φιλήσει μία θαυμάστριά του, πάντα στην ίδια ερμηνεία.

Ακόμη μία τυχερή θαυμάστρια του Enrique…

Oι θαυμαστές του Enrique παραλληλούν και έχουν σχολιάσει ότι είναι ο καλλιτέχνης που μπορεί να κάνει τα gay κορίτσια straight και τους straight άνδρες gay! Mπορεί να τα παραλένε αλλά σε κάθε show του γίνεται χαμός! Εσύ θα ένιωθες τυχερή αν ήσουν στη θέση της Μαριάννας στην εμφάνιση του Ιnglesias στο Eurovoice;

Read More

And More