Το κορίτσι του Γ. Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για την σχέση τους!

Η Νικόλ Κοτόβος μίλησε πρώτη φορά στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το πώς γνωρίστηκαν και για το αν περίμενε να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα στην Ελλάδα!
Η ίδια αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν: “Εντελώς τυχαία. Ήμουν με μια φίλη μου, τις πρώτες μέρες που είχα έρθει στην Ελλάδα. Το μαγαζί ακόμα χτιζόταν και είχαμε φτιάξει ένα χώρο που τον χρησιμοποιούσαμε για γραφείο. Τότε ερχόμουν κάθε μέρα και επέβλεπα τις ετοιμασίες. Κάποια στιγμή έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον και γνωριστήκαμε. Χαθήκαμε για πολύ καιρό και μετά από μήνες ήρθε ξανά και μιλήσαμε. Αυτό ήταν.”

Στην ερώτηση για το αν περίμενε με το που έρθει Ελλάδα να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, απάντησε: “Θα ακούγομαι σαν εκείνον τώρα! Δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις και να τα καθορίσεις. Μια φίλη μου, ψυχολόγος, μου έμαθε κάτι καλό. Σε μία σχέση υπάρχουν 3 άνθρωποι: εσύ, εκείνος και η σχέση. Έτσι αν θέλεις η σχέση να επιτύχει, πρέπει να φροντίζεις και τα τρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να φροντίζεις τον άλλο, ώστε να φροντίσεις μετά και τους δύο μαζί. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι χαρούμενη και ισορροπημένη, θα πάρεις κάτι παρόμοιο.”

Τέλος η τόση προβολή της σχέσης της δεν την τρόμαξε τόσο: “Δεν με τρόμαξε. Ήταν περίεργο. Μέχρι τότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ εγώ τις ζωές των άλλων. Το σοκαριστικό είναι ότι στην Ελλάδα γνωρίζουν όλοι για όλους. Στην Αμερική δεν ξέρεις με ποια είναι ο τάδε παραγωγός. Κανείς δεν ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων.”


Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More