Το κορίτσι του Θέμου, Λάουρα, μεταμορφώνεται κι απαντά στο πώς θέλει τον άντρα!

Είναι το κορίτσι του Θέμου κι έχει μεγαλώσει στην Γερμανία. Μην βιαστείς όμως να την κατακρίνεις, όπως γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό “Celebrity”, για το γεγονός ότι έχει σχέση με τη χώρα που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, γιατί η Λάουρα είναι από τους νέους που θα μείνουν στην Ελλάδα για να παλέψουν για τα όνειρά τους, παρά τις δυσκολίες.

Η Λάουρα λοιπόν, ποζάρει στον φακό του περιοδικού με εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που την έχουμε συνηθίσει και ξεδιπλώνει τις σκέψεις της…

“Νιώθω υπέροχα που είμαι ένα από τα κορίτσια του Θέμου. Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκα λίγο χρόνο στην αρχή για να συνειδητοποιήσω ότι βρίσκομαι δίπλα στον Θέμο, αφού δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ στην εκπομπή αυτή. Τα κριτήρια με τα οποία με διάλεξε δεν τα γνωρίζω…”.

“Αυτό που με ενδιαφέρει σε έναν άντρα είναι ο καλός του χαρακτήρας. Φτάνουν τα Bad boys. Κι επίσης να έχει χιούμορ. Έχουν υπάρξει αστείες προσπάθειες για να με φλερτάρουν. Γέλασα πολύ όμως, με αυτές που κάποιοι προσποιήθηκαν πως είναι χορευτές και έγιναν ρεζίλι. Αλλά μπράβο τους που επέλεξαν τη “γλώσσα του χορού”.”.

“Έχω έρθει στην Ελλάδα, την πατρίδα μου, για ένα σκοπό: να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και είμαι έτοιμη να παλέψω μέχρι τέλους. Καμία κρίση δεν θα με κρατήσει μακριά από αυτή την επιθυμία μου. Στεναχωριέμαι για το αβέβαιο μέλλον της χώρας μας, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να τα παρατήσω. Δεν το δέχομαι!”.

Read More

And More