Το κρυφό μήνυμα στο πανάκριβο μονόπετρο της Lady Gaga! Φωτογραφίες

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Taylor Kinney και είπε το μεγάλο “ναι” η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια που μας βγήκε τελικά πιο ρομαντική από όσο περιμέναμε δέχτηκε με χαρά το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς και δηλώνει: “Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα γίνω νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!”

Εκτός, από την όμορφη πρόταση, όμως, η Lady Gaga συγκινήθηκε και με κάτι ακόμη. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το κρυφό μήνυμα που είχε το εντυπωσιακό – και πανάκριβο- μονόπετρο δαχτυλίδι της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ladygaga στις

Ξέρω όλες προσέξαμε το σχήμα καρδιάς που είχε το… huge διαμάντι, αλλά το ρομαντικό μήνυμα βρίσκεται στην πίσω πλευρά του. Εκεί που ο αγαπημένος της Lady Gaga έβαλε τα αρχικά τους και ανάμεσα μια καρδιά. “Taylor loves Stefani” (O Taylor αγαπά την Stefani) σχημάτιζαν τα διαμαντάκια στο πίσω μέρος και η Lady Gaga φρόντισε να φωτογραφήσει και αυτό και να το ανεβάσει στο Instagram


“Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος από το δαχτυλίδι αρραβώνων μου. Ο Taylor το σχεδίασε με την Lorraine. Πάντα με αποκαλούσε Stefani (το πραγματικό της όνομα). Από το πρώτο μας ραντεβού. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα γίνω νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Read More

And More