Το ξέσπασμα της Αγγελικής Ηλιάδη: “Το ψέμα και η κοροϊδία είναι τα χειρότερα πράγματα”

Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τώρα η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται να περάσει το Πάσχα με τα αγγελούδια της. Βλέπεις ο Μπαμπίνος (που τελείωσε την παρασκευή το σχολείο) και ο Βασίλης της περιμένουν πώς και πώς τις γιορτές.

Ωστόσο, η Αγγελική, λίγο πριν ξεκινήσει τις ετοιμασίες της για το Πάσχα, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το νόημα των γιορτών. Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις μέρες, ξέσπασε στα social media αναφέροντας πως έστω και για λίγο πρέπει να πάψουμε να είμαστε… “αχάριστοι”!

“Αυτές τις Άγιες μέρες ας γίνουμε λιγάκι περισσότερο ευγνώμονες για ό,τι έχουμε στη ζωή μας… για όλα όσα μας έχει χαρίσει ο Θεός! Ας μετανιώσουμε ειλικρινά για τα λάθη μας ας κάνουμε μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι πιο αληθινοί με τον εαυτό μας και τους γύρω μας… Η αγνωμοσύνη και η αχαριστία είναι άσχημα πράγματα… το ψέμα και η κοροϊδία ακόμα χειρότερα… και ο Θεός μας βλέπει μας ακούει μας αισθάνεται…”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.


Η Αγγελική δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποιον έστελνε το μήνυμα, αλλά σίγουρα όποιος την στεναχώρησε το έλαβε…

Read More

And More