Το ξέσπασμα της Άντζελας για την σύλληψη της!

Το ξέσπασμα της Άντζελας για την σύλληψη της! | tlife.gr

«Αυτός που σκότωσε τον αδερφό μου έφαγε 9 μηνάκια, πλήρωσε 80 ευρώ και είναι σπίτι του. Και εγώ για κάποια χρήματα που χρωστάω μπήκα φυλακή. Αυτοί είναι οι νόμοι μας;»

Αυτά ήταν τα λόγια οργής της Άντζελας Δημητρίου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για την σύλληψη της και την περιπέτεια της καθώς ήταν κρατούμενη. «Δεν σκότωσα, δεν έκανα φόνο. Γιατί να τραβήξω όλα αυτά;» συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια

«‘Ολα είναι νωπά ακόμα. Τα χέρια μου ακόμα τα νοιώθω βρώμικα και ας πήγα να κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ. Ήξερα οτι υπήρχαν αυτά τα χρέη αλλά ήταν λάθος η στιγμή που μου τα ζητήσανε. Και εκατομμύρια να είχα ΄πώς να τα πλήρωνα αφού όλοι ξέρουνε οτι το Σάββατο και την Κυριακή τα δημόσια ταμεία είναι κλειστά;»

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού δεν δίστασε να τα βάλει και με συναδέλφους της αλλά και με επιχειρηματίες που συνεργάστηκε : «Όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες, όχι μόνο ένα τηλέφωνο δεν με πήρανε αλλά ούτε ένα λουλούδι δεν μου στείλανε. Και επιχειρηματίες που τους έχω κάνει πλούσιους με ξεχάσανε…»

Η Άννιτα Πάνια επεφύλαξε και μία έκπληξη στην Άντζελα Δημητρίου κάθως έβγαλε σε τηλεφωνική σύνδεση τον γιο της τραγουδίστριας, Βαγγέλη Ψύχα, ο οποίος ξεκαθάρισε οτι πάντα θα είναι δίπλα στην μητέρα του ότι και να γίνει.

READ more