Το ξέσπασμα της μάνας της 15χρονης!

Ξέσπασε η μάνα της άτυχης 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο και αναφέρει ότι το ένστικτό της της έλεγε ότι ο συλληφθείς είναι ο δράστης!

Όσο η 15χρονη Μυρτώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές. Η σύλληψη και η ομολογία του νεαρού Πακιστανού ότι είναι ο δράστης της επίθεσης είναι συγκλονιστικές.

Πώς όμως αντιμετωπίζει αυτές τις εξελίξεις η μητέρα της, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου; Με ανάμεικτα συναισθήματα όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να ξυπνήσει το παιδί μου. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η τιμωρία του δράστη. Η σύλληψή του δεν με ανακούφισε από τον πόνο. Βεβαίως και είναι προς τιμήν της Ελληνικής Αστυνομίας που τον συνέλαβε, όμως εγώ δεν μπορώ να νιώσω καμία ευχαρίστηση για όσο διάστημα η κόρη μου θα βρίσεται στην Εντατική», δηλώνει ξεσπώντας η κυρία Κοτρώτσου, μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Κάνοντας σκέψεις που μόνο υπό το κράτος τεράστιας συναισθηματικής πίεσης μπορεί να κάνει καποιος η κυρία Κοτρώτσου τολμά να εξομολογηθεί στο “Πρώτο Θέμα” κάτι πραγματικά συγκλονιστικό: «Εάν μου έλεγαν να αφήσουν ελεύθερο αυτόν τον άνθρωπο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως. Αρκεί βέβαια να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί».

Έχοντας ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, η κα Κοτρώτσου συγκλονίζει όταν αποκαλύπτει ότι η διαίσθησή της της έλεγε ότι αυτός είναι ο δράστης και όχι κάποιος άλλος. “Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά το ένιωσα κοιτάζοντάς τον απλά στα μάτια”, λέει η μητέρα της 15χρονης μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα”.

Read More

And More